Nové oddělení technického školení u firmy Elit

17. srpna 2011, 0:00

V současné době vzniká ve firmě Elit nové oddělení technického školení, které Vám v budoucnu přinese ucelenou nabídku školení, individuální vzdělávací programy a v dnešní době tak důležitou technickou podporu.

Pro zkvalitnění výuky bude vybudováno nové školicí středisko s bohatým zázemím pro praktické části školení, které jsou velmi důležitou součástí školení a zároveň atraktivní pro účastníky.

Snahou zaměstnanců technického oddělení bude zvyšovat Vaši kvalifikaci, dovednosti a sdělovat nejnovější technické postupy a informace.

Na základě mnohých požadavků se firma Elit také rozhodla přijít s novou nabídkou školení pro druhou polovinu letošního roku.
Nabídka zahrnuje základní školení na klimatizace – získání osvědčení pro práci se skleníkovými plyny, ale především množství modulů týkajících se efektivní práce se sériovou diagnostikou, jejíž použití se stává nezbytností pro každý servis. V současnosti již na některých vozech nelze bez použití diagnostiky udělat ani tak základní servisní úkon, jakým je výměna brzdových destiček. Mimo jiné je v nabídce vzdělávání zahrnuto i školení na systémy vznětových motorů Common Rail a stále hojně se vyskytující systémy čerpadlo – tryska PD. V těchto školeních obdržíte přehled o konstrukci, diagnostice, výměně dílů a mnoho užitečných tipů pro každodenní praxi. Všechna tato školení jsou pro servisy PARTNER ELIT za zvýhodněnou cenu.

Školení objednávejte na www.elit.cz v sekci ELIT školení. K úhradě částky za školení bez DPH je možné i nadále využití kreditních bodů.

V případě jakýchkoli dotazů se obracejte na Technického školitele:
Tomáš Nechvátal, tomas.nechvatal@elit.cz, mobil: 606 631 690.

 

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!