Porsche 911 v legendárních barvách Gulf racing v kalendáři Masterpieces 2020

4. června 2019, 15:33

Na podzim minulého roku vyhlásila společnost Spies Hecker již tradičně celosvětový
„casting“ do prestižní limitované edice kalendáře Masterpieces 2020. Do konce února letošního roku bylo možné se přihlásit s mistrovskými kousky, na nichž se blýská barva Spies Hecker. Ať již se jedná o automobily, letadla nebo jiné objekty v barvách Spies Hecker.

Porsche 911 z roku 1976 v legendárních barvách Gulf racing

V letošním roce se přihlásilo opět několik zajímavých a jedinečných kousků také z České republiky. Začátkem května tohoto roku prišla zpráva z Německa o finálním výběru a nominaci do kalendáře a celkovém konceptu pro rok 2020, kterým je „BARVÍME SVĚT!“.

Porsche 911 z roku 1976 v legendárních barvách Gulf racingI v letošním roce obstály „české ručičky“ a byl vybrán i jeden mistrovský kousek z české dílny – konkrétně Trachta – Schneider s jejich jedinečným Porsche 911 z roku 1976 v legendárních barvách Gulf racing, který zaujal i společnost Interaction a ve spolupráci s Karlem Trachtou se zhostili tohoto projektu. Byla to velká výzva pro prezentaci produktu Spies Hecker.

O tomto projektu jsme Vás již informovali a příště se mužete těšit na fotografie přímo z focení do kalendáře a samozřejmě i z back stage, které proběhne v nejbližších dnech s profesionálním fotografem Josefem Dvorákem, jež fotil i minulý mistrovský kousek Mack Truck z roku 1960.

Mimo vybrané Porsche 911 se z České republiky přihlásilo do výběru přes 20 jedinečných a originálních mistrovských kousků.

Rádi bychom Vám představili alespoň některé z nich. Jako například Chevrolet Camaro RS/SS z roku 1969 z dílny Jokers Skills, VW Transporter T2 z roku 1972 spolu ve stejných barvách VW Brouk Speedster z roku 1975, dále Chevrolet Camaro Z28 z roku 1979, jehož renovace se zhostila díla Gatter nebo zajímavá dodávka značky Ford.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!