ELIT přináší svým zákazníkům a partnerům ucelenou technologii leptání VIN na skla vozidel

16. února 2015, 10:41

Jedná se o technologii PRINTcode, kterou ELIT dodává svým zákazníkům ve formě kompletního balíčku. PRINTcode je systém pro aplikaci identifikačních čísel VIN metodou leptání na skla vozidel včetně automatické registrace označeného vozidla do databáze European Car Code Register. Je určená pro všechny typy vozidel se skly – osobní, nákladní, speciální i autobusy.

Produkt VINPRINT II je velmi účinnou prevencí proti odcizení vozu. Bezpečnostní značení VINPRINT II je na vozidle neodstranitelné bez viditelného poškození skla. Základní počet značených skel je 6, je však možno označit i všechna skla daného vozidla.

Rychlost
Inovací a velkou výhodou technologie PRINTcode je její pohotovost. Celý proces označení od zadání konkrétního typu leptaného označení a čísla VIN, jeho výrobu a leptání na vozidlo je možné realizovat okamžitě a bez objednání.

Součástí technologie je speciální tiskárna šablon pro leptání PRINTcode a software PRINTcode, který se nainstaluje do vašeho PC (není třeba kupovat další počítač). Pro obsluhu tiskárny a tisk šablon je zaškolena určená osoba. Obsluha je velmi jednoduchá a rychlá. Instalace na vozidlo trvá cca 20 minut.

Logo vaší firmy
Technologie PRINTcode mimo vlastní tisk speciálních šablon umožňuje jako jediná na trhu vyleptat na sklo vaše vlastní logo, kontakt nebo další údaje podle vašeho záměru.

Technologie je schválená Ministerstvem dopravy ČR
Schválení ukládá povinnost trvalého označení bočního skla dveří řidiče a spolujezdce nalepením schválené výstražné samolepky o označení skel. Na této samolepce může být uvedena společnost, která provedla značení, jako garance profesionálního provedení značení podle výrobcem stanovených postupů.

Online registrace a kontrola
Software automaticky uchovává vyrobené VIN a on-line je odesílá do databáze označených vozidel European Car Code Register. Software dále umožňuje automaticky vytisknout protokol o provedení bezpečnostního značení, které je písemným dokladem o profesionálním a korektním provedení značení autorizovaným pracovištěm. Tímto potvrzením se zákazník prokazuje na pojišťovnách pro nárok na slevu z havarijního pojištění.

On-line přístup umožňuje přesný přehled o vyleptaných VIN. Záznam uchovává datum, místo a čas vyleptaného VIN včetně registrace vozidla.

Vaši koncoví zákazníci a pojišťovny si mohou kdykoliv bezplatně zkontrolovat označení vozu na stránkách www.printcode.eu v rubrice zkontroluj své vozidlo v databázi ECCR zadáním příslušného VIN.

Balíček VINPRINT II v nabídce společnosti ELIT obsahuje:
    – 1x kazetu s páskou,
    – 7x návod včetně štětce a leptací pasty,
    – 14x výstražnou samolepku ELIT.
    – Z kazety vytisknete 42 šablon, což je 7 vozidel po 6 sklech.

Objednací kódy

Sada produktu VINPRINT II: VINCODECAR

Aktivátor* pro sadu VINPRINT II: VINCODE

* Základní sada VINPRINT II neobsahuje aktivátor. Registrovaní zákazníci mohou mít nárok na startovní aktivátor VINCODE zdarma – kontaktujte svého prodejního poradce ELIT.

ŠKODA AUTO a.s., pojišťovny
VINPRINT II je jediná technologie schválená ŠKODA AUTO a.s. pro bezpečnostní značení skel v ČR a SR.
Možnost slev na havarijní pojištění u vybraných pojišťoven.

Návod
Návod na použití leptací sady VINPRINT II si stáhněte ve formátu PDF – ZDE.

Související články

Elit: Montážní videa v eCatu – tlumiče
Elit: Montážní videa v eCatu – tlumiče

ELIT ve svém elektronickém katalogu jako první přináší svým zákazníkům možnost shlédnout montážní videa KAYABA na vybrané aplikace. Celkem se jedná o 33 podvozkových platforem, týkajících se 57 položek tlumičů pérování. Příklad – ZDE Seznam videí v tabulce: Aplikace Číslo dílu Audi A4 (8D) přední  KYB 341842, KYB 351700     Renault Laguna III přední  KYB […]

Elit: Nové auto ve VIN search – SMART
Elit: Nové auto ve VIN search – SMART

Smart je 33. značka, u které můžete v eCatu vyhledávat díly pomocí ELIT VIN search. Pokud se Vám po přihlášení do elektronického katalogu eCat  nezobrazuje vyhledávání podle VIN, kontaktujte svého prodejního poradce ELIT.  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!