MANN-FILTER na veletrhu Automechanika 2010

29. července 2010, 0:00

MANN-FILTER rozšířil svůj výrobní program o močovinové filtry pro systémy SCR. Kompaktně řešené močovinové filtry přispívají podstatně k tomu, aby naftové motory v nákladních vozech a autobusech se systémem selektivní katalytické redukce (Selective Catalytic Reduction, zkratka SCR), splňovaly přísné limitní hodnoty oxidů dusíku, dané emisní normou EURO 6.

Močovinové filtry odlučují z močovinového roztoku i sebemenší znečištění a cizí částice již o velikosti několika mikrometrů. Tím chrání systém proti opotřebení a výpadkům. Pozitivní dopad na životní prostředí: systém SCR minimalizuje emise oxidů dusíku po celou dobu životnosti vozidla.

Kompletní sortiment…
K veletržním tématům MANN-FILTER patří také přehled širokého spektra produktů. Značka MANN-FILTER skýtá více než 6 000 typů filtrů pro více než 225 000 aplikací a neustále se rozšiřuje o nové typy filtrů. V Evropě pokrývá tato značka více než 36 000 vozidel. To odpovídá více než 96 procentům západoevropských typů vozidel. Zvláště silnou stránkou firmy MANN-FILTER je rozsáhlá nabídka pro asijská vozidla. Výrobní program zahrnuje kolem 500 typů filtrů pro více než 2 200 japonských a korejských modelů vozů.

… s rozsáhlými servisními službami
Jako jedna z celosvětově špičkových značek filtrů poskytuje MANN-FILTER vysokou kvalitu výrobků a vysokou kvalitu servisních služeb svého širokého servisního spektra. MANN-FILTER podporuje volný obchod s náhradními díly a servisy při jejich denních povinnostech, například podporou prodeje k získávání nových zákazníků, jejich udržení a zvýšení obratu. Pro prodejní akce poskytuje firma MANN-FILTER profesionální prodejní pomoc, školení o produktech a reklamní materiály. Kompetentní referenti pro klíčové zákazníky MANN-FILTER se zákazníkům věnují osobně. Dalším užitečným servisem je uživatelsky optimální systém katalogů MANN-FILTER, který pokrývá celý výrobní program. Uživatelé naleznou veškeré důležité údaje k produktům MANN-FILTER online na adrese www.mann-filter.de, v katalogu na CD a v tištěné formě, takže si mohou pro své potřeby vybrat nejvhodnější řešení.

O těchto i dalších důležitých tématech budou informovat zástupci MANN-FILTER své zákazníky osobně v nově koncipovaném veletržním stánku ve Frankfurtu, 14.-19. září 2010, Frankfurt am Main, veletržní hala 3, stánek A50, A51.

 

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!