Budoucnost v diagnostice závad poháněná IoT a strojovým učením na Diagnostic Conu 8. 9.

22. srpna 2022, 14:22

Diagnostika budoucnosti poháněná IoT, strojovým učením a komunitou expertů je tady a na Diagnostic Conu jí bude věnována jedna z přednášek! Přijďte se podívat a zapojit do spolupráce ve čtvrtek 8. 9. a zajistěte si na místě první kusy zařízení v beta verzi za zvýhodněných podmínek. Mimo to Vás čeká i superškolení Libora Fleischhanse o nejzajímavějších poznatcích v diagnostice za poslední dva roky.

Nezmeškejte jedinečnou příležitost nasát informace z odborných přednášek, získat odpovědi v palčivých tématech a setkat se s partnery a s kolegy z branže.​

Na rozdíl od posledních ročníků nebude možné se účastnit online nebo shlédnout plné videozáznamy z přednášek. Naopak na přání účastníků se prodlužuje část superškolení Libora Fleischhanse, ke kterému každý účastník získá ve vstupním balíčku tištěná skripta pro své poznámky a další bonusový obsah pro vzdělávání po návratu domů.

Odpolední část bude tradičně věnována prezentacím, diskusím a projektům, do kterých se sami můžete zapojit, a také vyhlášením ocenění Diagnostik roku.

Diagnostic Con 2022

Registrace končí 2. 9. nebo při vyprodání 300 vstupenek. Kapacita je již více jak z poloviny vyprodána, tak dlouho neváhejte! Více informací na www.diagcon.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!