Hledání toho nejlepšího výrobku je s dTestem ještě snadnější

30. října 2010, 0:00

Občanské sdružení spotřebitelů TEST, které vydává časopis dTest, přichází s novinkou. Ke konci října připravil na staré známé adrese www.dtest.cz zbrusu nové webové stránky.

Nová je nejenom grafika webu a členění sekcí, ale i množství informací a především způsob jejich hledání. Zástupce sdružení TEST Karel Pavlík změny komentuje: „Řada čtenářů k nám přichází zmapovat si nabídku výrobků v jimi požadované oblasti. Těm usnadníme orientaci poskytnutím srovnávacích testů a nákupních průvodců. Mnozí návštěvníci ale již předvýběr udělal, a nyní chtějí jen srovnat parametry a výsledky testu u vybraných modelů. A to jim nově umožňujeme. Posílili jsme také fulltextové vyhledávání a vše zpřehlednili.“

Kromě aktuálních výsledků nezávislých testů nabízí webové stránky také archiv všech testů časopisu dTest od roku 2005, on-line spotřebitelskou poradnu, vzorové dopisy pro řešení nejenom spotřebitelských problémů, informace o nebezpečných výrobcích a nákupní průvodce.

Spotřebitelé, kteří nejsou předplatiteli časopisu dTest, mohou využít i dalších variant, jak výsledky testů získat, například si je jednotlivě nechat zaslat na svoji e-mailovou adresu nebo si zaplatit měsíční vstup na webové stránky. Jako bonus k novému webu nabízí časopis dTest na www.dtest.cz/zdarma tři své úspěšné testy ke stažení zdarma. „Pro nepředplatitele hodláme také rozšířit počet neplacených článků a chystáme i další vylepšení, takže se vyplatí nás sledovat,“ dodává Karel Pavlík.

Časopis DTest často přináší i testy z oboru motorismu, o čemž se můžete přesvědčit na stránkách dtest.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!