SAG: Odměny k výfukům Bosal, k ložiskům NTN-SNR či olejům ARAL

Pozor!

Akce skončila.

Malý soudek piva a chytré hodinky nebo profi vrtací šroubovák jsou zajímavými odměnami v červencových bonusových akcích na výfukové díly BOSAL nebo na ložiska oblíbené značky NTN-SNR. A k tomu navíc mohou zákazníci SAG po celé prázdniny získat i další odměny za nákupy olejů značky ARAL. 

Sortiment značky BOSAL zahrnuje kromě dílů výfukového systému také katalyzátory, filtry pevných částic a aditiva pro regenerace PDF a také oblíbené nosiče kol na tažný čep. Firma, jejíž výrobky vznikají a jsou distribuovány po celém světě, byla založena v roce 1923 v Alkmaaru v Holandsku. Dnes patří mezi poslední světové výrobce výfukových systémů dodávajících výfuky nejen do prvovýroby, ale i na trh náhradních dílů. A za červencové nákupy těchto produktů mohou naši zákazníci získat pětilitrový soudek světlého ležáku Bernard 11° s příjemnou vyváženou chutí.

Odměnou za odběry ložisek SNR jsou tak pánské chytré hodinky Niceboy X-fit Watch 2 s dotykovým 1,69“ LCD displejem a odolným kovovým tělem. Druhým (lepším) bonusem je pak profesionální vrtací aku šroubovák BOSCH GSR 185-LI s výkonnou baterií a odolným celokovovým sklíčidlem.

Veškeré náhradní díly nejen uvedených akčních značek najdete v našem e-shopu Connect.