KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. na veletrhu Automechanika Frankfurt 2024

22. srpna 2024, 12:23

Společnost KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o., jeden z předních evropských dodavatelů automobilové elektriky a elektroniky, se zúčastní letošního veletrhu Automechanika Frankfurt. Tato prestižní akce, která se koná od 10. do 14. září 2024, je jednou z nejvýznamnějších v automobilovém průmyslu a představuje ideální platformu pro prezentaci inovativních produktů a technologií.

Kutnak na Automechanika Frankfurt

Novinky ze sortimentu KUTNAK AUTOMOTIVE budou k vidění na stánku KUTNAK AUTOMOTIVE v hale 4.1, stánek C70. Mezi vystavovanými produkty budou mimo jiné autosvětla, zrcátka, reflexní materiály, couvací kamery a startéry/alternátory pro nákladní vozidla a přívěsy. Návštěvníci stánku budou mít také možnost ochutnat osvěžující pivo Pilsner Urquell.

O KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

Společnost KUTNAK AUTOMOTIVE, která byla založena v roce 1939, se rychle rozvíjela a nyní se zaměřuje na dodávky automobilové elektroniky pro širokou škálu vozidel, včetně nákladních automobilů, autobusů, pracovních strojů a zemědělské techniky. Velká část jejích produktů je vyvíjena a vyráběna ve spolupráci s partnerskými závody v Evropě a Asii. Společnost KUTNAK AUTOMOTIVE je známá svými privátními značkami, jako jsou Viking, ReflexType, Luminex a Brightview, a od roku 2017 je oficiálním distributorem společnosti Mitsubishi Electric pro střední a východní Evropu, Afriku a Střední východ. Od roku 2024 navíc společnost rozšířila své produktové portfolio tím, že se stala oficiálním distributorem společnosti DEPO LIGHTING, globálního výrobce automobilového osvětlení, a poskytuje tak zákazníkům v regionu střední a východní Evropy a Balkánu rychlou distribuci světelných řešení pro různá vozidla.

Společnost i nadále inovuje a rozšiřuje svůj sortiment, který zahrnuje produkty, jako jsou LED pracovní světla, zpětná zrcátka, startéry, alternátory a reflexní výrobky. Výstavba nového logistického centra v průmyslové zóně Lukov u Zlína a automatizace logistických a prodejních procesů dokládá snahu společnosti o efektivitu a kvalitu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!