Posledních 50 vstupenek na Diagnostic Con 2018 v prodeji

29. ledna 2018, 14:59

Více než 400 lidí již zakoupilo svou vstupenku na Diagnostic Con a posledních 50 jich od pondělí bylo uvolněno do prodeje. Akce se koná již tento čtvrtek 1.2. od 9 hodin na pódiu karlínského Fóra.

Interaktivní školení přímo z pódia
Diagnostic Con školení na plošePři Diagnostic Conu budou prezentovány ty nejnovější poznatky v diagnostice závad na automobilech. Aplikovat se budou přímo na vozidlech na pódiu, odkud se vše bude z několika kamer promítat na hlavní plátno.

Setkání, workshopy a bohaté občerstvení o přestávkách
Konkrétní a věcné, takové jsou vždy intenzivní diskuse na problémy účastníků Diagnostic Conu, které patří beze sporu k elitě českého opravárenství. Zapojit se přitom můžete do workshopů na přistavených vozidlech a vyzkoušet tak diagnostická zařízení partnerů akce. Těšit se můžete i na bohaté občerstvení v ceně vstupného, počínaje snídaní.

Diskuse s Ministrem dopravy a jinými čestnými hosty
Diskuse s Ministrem dopravy Danem Ťokem na minulém Diagnostic Conu v r.2016 dopomohla k záchraně emisních stanic zřizovaných u autoopraven. Také letos určitě dojde na zajímavá a důležitá témata panu.

Cena Diagnostik rokuVyhlášení Diagnostika roku a další program
I letos budou oceněni ti nejlepší diagnostici za svou snahu najít co nejefektivnější metody při hledání závad a neméně i ti, kteří pomáhají v osvětě a pomáhají svým kolegům a majitelům vozidel. Vítězové ve čtyřech kategoriích – Diagnostik, Rádce, Průkopník a Skokan roku – si odnesou ceny z dílny mistra skláře Pačínka.

Pokud se akce chcete zúčastnit, můžete se zaregistrovat online ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!