Příručka VIS je nyní také v on-line verzi

8. února 2019, 14:44

Známá elektronická autodiagnostická příručka vozidel koncernu Volkswagen, je nyní v on-line verzi. Jedná se o příručku, kterou znají především uživatelé diagnostiky VCDS (VAG-COM), protože je součástí instalačního balíčku MAX nebo PROFI.

Příručka VIS

Popis programu VIS

VIS (Vag Info System) je elektronická autodiagnostická příručka pro vozidla Volkswagen, Audi, Seat a Škoda. Pro většinu řídicích jednotek jsou v příručce zpracovány návody pro kódování, přizpůsobení, základní nastavení a nastavení konfigurací.

U motorových jednotek jsou popsány také kontrolní postupy, například kontrola snímače hmotnosti nasávaného vzduchu, snímačů pedálů, kontrola snímačů teplot a např. i detailní postup regenerace filtru pevných částic, či servis elektro-mechanické parkovací brzdy.

Uživatel se tak snadno dozví např. správné otestování plnícího tlaku, nastavení servisních intervalů nebo přizpůsobení klíčků k zapalování. Systém nabízí přehledně uživateli na výběr značku vozu, model, řídící jednotku a konečně požadovanou diagnostickou operaci.

Elektronická licence VIS

VIS je poskytován elektronickou formou. Při koupi licence programu dostane zákazník licenční list, na kterém nalezne přihlašovací údaje do svého uživatelského účtu. Pokud zákazník využívá balíček VCDS ve verzi MAX nebo PROFI, jedná se o stejné přihlašovací údaje. Totéž platí i pro zákazníky, kteří si tuto příručku, resp. balíček VCDS zakoupili v minulosti.

Výhody

  • česká, anglická, německá, polská a ruská mutace
  • přístup do VIS on-line systému odkudkoliv na celém světě
  • není nutná žádná instalace a aktivace programu v PC
  • zákazník používá vždy nejaktuálnější verzi
VIS příručka
Náhled jednoho z příkladu nastavení posilovače řízení u Fabie III

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!