Nový elektronický katalog eCat 3.0 – ecat.elit.cz

11. února 2011, 0:00

Firma Elit pro Vás připravila modernizaci elektronického katalogu (www.ecat.elit.cz), který znáte pod názvem eCat. Verze 2, která je v provozu od roku 2005 již nemůže uspokojit veškeré Vaše požadavky a bylo proto nutné přikročit ke kompletnímu přepracování.

Hlavní cíle této modernizace:
– Zvýšit efektivitu identifikace a výběru potřebného náhradního dílu
– Nabídnout zákazníkům více informací
– Vytvořit stabilní technickou základnu pro další rozvoj katalogu
– Etablovat eCat jako hlavní komunikační médium pro zákazníky (jedno přihlašovací jméno – maximum poskytovaných informací)
– Nový informativní design

A co je vlastně v katalogu nového?
– efektivnější a rychlejší způsob vyhledávání a identifikace náhradního dílu,
– permanentně zobrazený vyhledávací strom,
– možnost zobrazení veškerých alternativ dílů pro danou aplikaci
– sekci „Moje konto“ obsahující například objednávky, faktury, dodací listy, zápůjčky, konsignace, dobropisy, netto ceny,
– samostatnou sekci pro karosářské díly
– volbu zobrazení přehledu dílů: seznam, seznam s náhledy, galerii,
– rozšíření oblíbených košíků o oblíbené náhradní díly a vozidla,
– informační podporu pro zákazníky (probíhající akce, novinky Elit apod.)
– a další drobná vylepšení

Nový eCAT 3.0 www.ecat.elit.cz je založen na moderních IT platformách s vysokou dostupností a propustností požadavků. Celý provoz katalogu zajišťují dvě nezávislé lokality obsahující kompletní zpracování všech zákaznických požadavků v co nejkratším čase. Celá infrastruktura je pod neustálým dohledem specialistů pečující o chod celé aplikace.

Původní verzi eCAT 2.0 bude nadále na jeho současné adrese www.elitecat.cz po nezbytně dlouhou dobu, tak aby si zákazníci mohli zvyknout na novou verzi katalogu a neměli se změnou žádné problémy.

Společně s uvedením nové verze katalogu dojde k ukončení poskytování off-line verze eCat 2.0. Předpokládané poskytnutí poslední aktualizace off-line katalogu je II. čtvrtletí 2011.

V každém okamžiku je zákazníkům v novém eCatu k dispozici formulář "Kontaktujte nás se svými připomínkami a náměty" (v dolní části), prostřednictvím kterého mohou sdělit informaci o chybě nebo připomínky k chodu celé aplikace.

V žádném případě firma nepovažuje současnou verzi za konečnou, již nyní se připravují další funkce, vylepšení a další data, která budou poskytována zákazníkům. Cílem je pomoci zákazníkům nejen s objednáváním dílů, ale i s jejich běžnou denní agendou.

Více na elit.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!