Autobenex: AutoFrance Specialista slaví 10 let

11. dubna 2012, 0:00

Servisní koncept AutoFrance Specialista firmy Autobenex letos slaví 10. výročí vzniku.

Koncept AutoFrance Specialista – Síť partnerů/servisů se specializací na francouzské vozy, který je určen pro majitele vozů Peugeot, Citroën a Renault, je nejstarším ze tří servisních konceptů firmy Autobenex.

V prvním čísle letošního časopisu se začínají představovat zákazníci servisního konceptu, kterých je v současné době 64. Postupně budou představeny všechny servisy konceptu.

V měsíci duben všechny členy konceptu navštíví Autobenex hlídky a předají servisům jako pozornost dárek. Dárek za Vaši věrnost, kterou již několik let konceptu prokazujete.

Všichni jste srdečně zváni na setkání, Autobenex Road show, kde bude příležitost pro potencionální členy konceptu získat více informací o výhodách členství a se stávajícími členy zástupci firmy pohovoří o požadavcích, novinkách a perspektivě konceptu AFS do budoucna.

Více informací u technického poradce ve všech servisních konceptech, pana Radka Černého, tel.: 606 708 779, email: cerny@autobenex.cz nebo na webových stránkách www.autofrance.cz.

 

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!