Společnost ELIT se stala nejlepším českým prodejcem motorových dílů společnosti Federal-Mogul

16. dubna 2012, 0:00

Společnost Federal-Mogul, patřící mezi přední světové výrobce originálního vybavení pro automobilový průmysl, vyhlásila nejlepší prodejce motorových dílů a těsnění ze své produkce. V České republice se tímto nejlepším prodejcem za rok 2011 stala společnost ELIT, člen skupiny Rhiag.

Portfolio motorových dílů a těsnění společnosti Federal-Mogul je velmi široké, patří sem například pístní kroužky Goetze, písty Nüral, motorová ložiska Glyco, ventily či hřídele AE, motorová těsnění a těsnící kroužky Payen. „Prodej motorových dílů a těsnění představuje vysoce konkurenční prostředí, v kterém mohou uspět jen ti, kteří své podnikání založili na odborné specializaci, silném zázemí a profesionálním přístupu k zákazníkům. Právě tak vnímáme společnost ELIT, která nejen že se stala nejlepším prodejcem motorových dílů a těsnění naší společnosti na českém trhu, ale zároveň nám v loňském roce výrazně pomohla s informováním zákazníků o rebrandingu našeho portfolia motorových těsnění ze značky Goetze na značku Payen,“ uvádí Rostislav Psota, Field Marketing Manager Central & East Europe, Federal-Mogul Corporation.

„Každé ocenění tohoto typu je pro nás jakožto předního dodavatele náhradních dílů velkým zadostiučiněním. V případě ocenění ze strany společnosti Federal-Mogul je ale radost znásobena tím, že segment motorových dílů a těsnění je velmi specializovaný a vyžaduje vysokou míru odbornosti. Ocenění je výsledkem našich dlouholetých zkušeností s prodejem tohoto sortimentu a v neposlední řadě potvrzuje i naše silné postavení na trhu. Díky spolupráci s takovými společnostmi jako Federal-Mogul a nejširší sortimentní nabídce můžeme neustále zkvalitňovat služby naše, ale také služby našich zákazníků nejen v koncepci nezávislých autoservisů Partner Elit,“ okomentoval ocenění Jiří Novák, výkonný ředitel společnosti ELIT.

Jiří Novák – výkonný ředitel ELIT CZ a Andrus Rikkas – Federal-Mogul Brand Manager EMEA Global Aftermarket

 

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!