TROST ROAD-SHOW mobilní veletrh garážové techniky v září opět ve všech regionech

20. srpna 2012, 0:00

TROST připravuje další ročník mobilní expozice garážové techniky TROST ROAD-SHOW, kterou můžete navštívit ve dnech 17. – 27. září na pobočkách firmy TROST v 9 regionech celé ČR.

ROAD-SHOW je výbornou příležitostí pro individuální seznámení se s novinkami vybavení pro autoservisy a umožňuje vyzkoušet si například vyvažovačky, montovačky, diagnostiky, zvedáky, olejový servis, nabíječky, plničky klimatizací, nářadí a spoustu dalšího vybavení. V následujících týdnech vás postupně seznámíme s podrobnostmi této akce, která je určena pouze pro zákazníky firmy TROST a registrované profesní zájemce.

Přehlídku servisního vybavení pro autodílny, například: řadu dílenské techniky značky monochrom nebo diagnostiku a vybavení BOSCH, uvidíte ve 4 kamionech. Dílenské nářadí představí ve svých minivanech a na stáncích výrobci KS TOOLS, HAZET, KLANN, KNIPEX a vzduchotechniku předvede firma SCHNEIDER. Zároveň své produktové novinky budou prezentovat renomovaní dodavatelé dílů, jako jsou: ATE, BTS, BERU a další přední výrobci dílů, chemie, přípravků nebo olejů. Proti loňsku bude také rozšířená prezentace produktů pro nákladní vozy. Připraveny jsou například prezentace společností LuK, Remsa a Hella.

Letošní novinkou jsou od 16 hodin odborné moderované prezentace s praktickými ukázkami, v nichž vám TROST představí:
• nový diagnostický software ESI 2.0
• diagnostické zařízení SuperVAG
• plničky klimatizací TEXA
• zařízení na měření geometrie BOSCH s 3D technologií
• testery vstřikovačů Carbon Zapp
• tipy a triky on-line katalogu repdoc

Součástí veletrhu je i stánek, který zákazníky seznámí se servisními koncepty, které autoservisům umožňují další profesní a obchodní rozvoj. Více se zákazníci dovědí nejen o servisních konceptech TROST: AutoFit, AutoGo, AutoAuto, AutoNetto, ale také partnerských konceptech ATE brzdové centrum, Bosch Injection Systems a Bosch Braking Systems.

Termíny ROAD-SHOW

 

 Pondělí  17.09.2012  Ostrava
 Úterý  18.09.2012  Olomouc
 Středa  19.09.2012  Brno
 Čtvrtek  20.09.2012  Třebíč
 Sobota  22.09.2012  Hostivice (Praha)
 Pondělí  24.09.2012  Pardubice
 Úterý  25.09.2012  Jičín
 Středa  26.09.2012  Plzeň
 Čtvrtek  27.09.2012  Otovice (Karlovy Vary)

 


Veletrh je určen pouze pro zákazníky firmy TROST a registrované profesní zájemce (není určen pro veřejnost). Registrujte se na pobočkách firmy TROST (www.trost.com).

Fotografie z minulého roku:


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!