TROST ROAD-SHOW veletrh pro autoservisy – představení dodavatelů garážové techniky

27. srpna 2012, 0:00

17. – 27. září probíhá další ročník mobilní expozice servisního vybavení. Postupně vám zde představíme podrobnosti této výjimečné akce. Dnes představujeme hlavní vystavovatele garážové techniky a dílenského nářadí.

Hlavní vystavovatelé garážové techniky a dílenského nářadí:

KS Tools
Dodavatel moderního ručního nářadí pro průmysl a sítě autoservisů s dvacetiletou historií. Firma vyvíjí a dodává své výrobky po celém světě. KS Tools nabízí řešení a inovativní nářadí ke každodennímu použití. Rozsáhlé portfolio produktů určených zejména pro automobilové odvětví čítá zhruba 14.000 položek řazených do 17 kapitol na 1.100 stranách katalogu K11.

Hazet
Německý výrobce prvotřídního ručního nářadí pro automobilový a letecký průmysl. Nářadí Hazet doporučují pro své sítě autoservisů přední evropští výrobci vozidel. Velkou předností je vysoká kvalita zpracování a široká nabídka nejen ručního nářadí ale také momentových klíčů, pneumatického nářadí, speciálních přípravků a fixačních přípravků na rozvody.

Klann
Výrobce speciálních přípravků špičkové kvality pro automobilový průmysl se sídlem v Německu. Firma neustále investuje velké prostředky do vývoje nových profesionálních přípravků, které maximálně zjednodušují a zefektivňují opravy osobních a užitkových automobilů. Nabídka se opírá širokou škálu přípravků na montáž a demontáž ložisek, čepů, silentbloků náprav nebo demontáže vstřikovačů.

Texa
Dynamicky vyvíjející se firma, která klade velký důraz na vývoj a inovaci vlastních produktů v oblasti automotive. Texa patří beze sporu mezi největší evropské výrobce zařízení na údržbu systému klimatizace osobních a užitkových vozidel a zejména pak sériové diagnostiky pro osobní i nákladní vozidla, motocykly a zemědělské stroje.

Schneider
Jedna z nejvýznamnějších firem na trhu v oboru tlakové vzduchotechniky. Cílem společnosti Schneider je nabídnout uživateli kompletní řešení problematiky stlačeného vzduchu. Velkou devizou je nabídka servisních služeb, vysoce kvalitních pístových a šroubových kompresorů, pneumatického nářadí, rozvodů stlačeného vzduchu a příslušenství.

Bosch
Celosvětově známý výrobce nejmodernějších elektronických zařízení. V oblasti diagnostické techniky Bosch rovněž nabízí špičkové vybavení na nejvyšší technické úrovni. Komplexní nabídku tvoří multiznačková diagnostika osobních i nákladních vozidel, pneuservisní vybavení, plničky klimatizací, údržba akumulátorů, emisní analýzy, testery a příslušenství.

 

Bosch Group je vedoucím mezinárodním dodavatelem technologií a služeb v oblasti automobilové a průmyslové techniky, spotřebního zboží a techniky budov. V oblasti automobilové techniky se specializuje v těchto odvětvích: systémy zážehových a vznětových motorů, podvozkové systémy (brzdy, regulace), elektrické pohony, spouštěče a alternátory, car multimedia, systémy řízení, elektronika a aftermarket.

monochrom
Privátní značka společnosti TROST, která pod svým označením představuje vždy prémiového výrobce autoservisní techniky. Produkty monochrom se vyznačují jednotným barevným designem, nadstandardním provedením a ucelenou nabídkou zařízení pro servis a diagnostiku vozidel. Značka monochrom je zárukou špičkového a profesionálního vybavení.

Více o akci TROST ROAD-SHOW 2012 – ZDE

Veletrh je určen pouze pro zákazníky firmy TROST a předem registrované profesní zájemce (není určen pro veřejnost). Informujte se na pobočkách firmy TROST www.trost.com.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!