TROST zajišťuje servisní služby vozidel společností RWE v ČR

12. září 2012, 0:00

Společnost TROST AUTO SERVICE TECHNIK vyhrála výběrové řízení na zajištění služeb servisu vozidel společností RWE v ČR.

Činností firmy TROST je nejen velkoobchod náhradními díly v originální kvalitě pro osobní i nákladní vozy, ale zároveň disponuje kvalitní partnerskou sítí nezávislých autoservisů. Těm TROST poskytuje komplexní služby: branding, know-how, technické poradenství a jakostní audity. O vozidla z 51 poboček společností RWE v ČR, jejichž flotila patří k největším v republice, se stará více než 50 hlavních servisů, převážně konceptových.

„Na základě požadavků společnosti RWE jsme vybrali z řad našich brandových partnerských servisů téměř 40 podle kvality a dostupnosti z poboček RWE. Z těchto servisů je 35 tzv. konceptových servisů, což znamená, že těmto servisům nejen dodáváme náhradní díly, ale poskytujeme jim i náš branding pod značkami Autofit, AutoGo!, AutoAuto a autonetto. Součástí našich komplexních služeb je know-how, technické poradenství a školení. Dalších 5 servisů je certifikovaných jako Bosch Car Service,“ uvedl Ing. Lukáš Ondráček – Country Manager TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s r.o. pro Českou republiku. „Důvěra společnosti RWE v naše partnerské servisy nás velmi těší. Je důkazem rostoucí obliby služeb nezávislých servisů i ze strany renomovaných společností provozujících velké flotily,“ doplnil Ing. Ondráček.

Řada firem, včetně těch největších, se v dnešní době rozhoduje pro ekonomičtější řešení servisování vozového parku v nezávislých autoservisech, aniž by byly ochotny slevit z nároků na kvalitu služeb. Od nového poskytovatele očekávají nejen finanční úspory na provoz své flotily, ale i vysoký standard služeb, technickou úroveň a kvalitu odborného personálu.

 

Více na trost.com


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!