Elán Car: Nové autožárovky od General Electric – Megalight Ultra +120

16. prosince 2012, 0:00

Poslední žhavou novinkou v sortimentu firmy Ge Lighting – Automotive , která rozšiřuje stávající portfolium známé a mezi motoristy oblíbené řady Megalight je Megalight Ultra +120.

Pod tímto obchodním názvem příchází na trh žárovky, které nabízejí nejvyšší výkon ze všech pro provoz na pozemních komunikacích schválených halogenových autožárovek a to při zachování standardních wattů. Našim zákazníkům v tomto novém provedení nabízíme typy H1, H4, H7 Megalight Ultra +120.

Autožárovky řady Megalight Ultra +120 poskytují vysoce účinné osvětlení založené na optimalizaci velikosti vlákna žárovky a jasnosti, dále použitím vysokotlakého plnění xenonem, využitím zlepšených halogenových aditiv a super optimalizovanému povlaku.

Nová autožárovky od GE Megalight Ultra +120 zásadním způsobem zlepšují komfort řízení v noci. Jejích jasnější osvětlení, spolu s bělejším, zářivějším světlem způsobeným modrým parciálním povrchem, významně zlepšuje viditelnost a tím bezpečnost pro řidiče i ostatní účastníky silničního provozu. Poskytují až o 120% více světla na silnici ve srovnání se standardní halogenovou 12V žárovkou běžně dodávanou na trh. Stříbrný vršek navíc dodává atraktivní vzhled, zvláště ve světlometech s čirým sklem.

Mezinárodní studie renomovaných společností dokazují, že kvalitní a výkonné žárovky osazené do hlavního světlometu vozidla pomáhají snížit počet nehod v noci a za špatných světelných podmínek.

Megalight Ultra +120
– Až o 120% více světla na silnici před vámi.
– Nejnovější technologie.
– Větší světelný tok spolu s bělejším světlem zvyšuje bezpečnost i komfort řízení vozidla v noci.

Leták ke stažení – ZDE

Další informace na elancar.cz


 

Související články

Karbonové vyhřívání sedadel KEETEC u firmy Elán Car
Karbonové vyhřívání sedadel KEETEC u firmy Elán Car

U firmy Elán Car můžete zakoupit karbonové vyhřívání sedadel KEETEC CSH 1 / CSH 2, u kterých je záruční doba prodloužena na 5 let.

Elán Car: Gelové motobaterie v nabídce
Elán Car: Gelové motobaterie v nabídce

Pro sezónu 2014 pro Vás firma Elán Cars připravila nejprodávanější motobaterie v GEL provedení. Jedná se o následující motobaterie: Gelová motobaterie 51913 Gelová motobaterie VARTA  51913 Gelová motobaterie YTX9-BS Gelová motobaterie YTZ7S Gelová motobaterie YTZ10S Gelová motobaterie YTZ12S Gelová motobaterie YTZ14S Více informací na elancar.cz.

Originální řemenice INA u Elán Caru
Originální řemenice INA u Elán Caru

Firma Elán Car rozšířila sortiment o originální volnoběžné řemenice INA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!