Inter Cars otevřel nové logistické centrum

18. května 2017, 9:42

Inter Cars Group oslavil otevření Evropského střediska logistiky a rozvoje ILS. Obrovský komplex v městě Zakroczym poblíž Varšavy  je nyní připraven k použití – jeho výstavba byla zahájena v roce 2014.

Logistické centrum ILS, která je součástí Inter Cars Group, je jedinečné nejen díky své velikosti, asi 45.000 m², ale také unikátním řešením skladování a dopravy zboží. Haly jsou téměř plně automatizovány. Celková délka dopravníku v hlavním skladu je asi 11.000 km. V hlavní hale o rozloze 30.000 m² bude uskladněna většina automobilových dílů z nabídky firmy Inter Cars. Dvě menší haly (po 5.000 m²) budou sloužit ke skladování pneumatik a kapalných látek (např. motorových olejů).

Oficiální otevření Evropského střediska logistiky a rozvoje ILS v Zakroczymu se konalo dne 13. května 2017. Slavnostní otevření provedl Wojciech Aleksandrowicz, generální ředitel společnosti ILS. Centrum bude strategickým bodem Inter Cars Group. Komplex je stále ve výstavbě, ještě v tomto roce bude uveden do provozu další nový sklad.

Související články

Rekordní výsledky prodejů skupiny Inter Cars za rok 2016
Rekordní výsledky prodejů skupiny Inter Cars za rok 2016

Inter Cars Group představila své výsledky za rok 2016. Celá skupina zvedla obrat oproti roku 2015 o 19,6%.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!