Auto Kelly zařadila do sortimentu originální díly na americké vozy

29. května 2017, 12:50

Společnost Auto Kelly rozšiřuje nabídku o originální díly na americké automobily. Sortiment dílů je  široký. Zákazníci si mohou vybírat od podvozkových dílů přes motorové, v nabídce jsou také kompletní převodovky a celé motory.

 

Originální díly na nová americká auta nově v Auto Kelly

Součástí sortimentu jsou i sportovní díly z kategorie Chevrolet Performance. Zájemci si tak mohou své Camaro upravit podle vlastních představ, ať už se jedná o laděný výfuk či sání, nebo změnit svou Corvette pro závodní účely.

Možné je objednat originální díly například pro automobily značek Cadilac, Pontiac, GMC nebo Hummer. Doba dodání je tři až čtyři dny.

Související články

Nepodceňujte údržbu klimatizace, riskujete!
Nepodceňujte údržbu klimatizace, riskujete!

Stejně jako ostatní systémy v autě, vyžaduje i klimatizace pravidelnou péči. Vyčištění klimatizace a výměnu kabinového filtru doporučují odborníci provádět pravidelně každého půl roku, kontrolu oleje a chladiva nejméně jednou za rok. Prodloužíte tak životnost celého systému, snížíte riziko poruchy, zbavíte se nepříjemného zápachu a ochráníte zdraví všech cestujících před škodlivými mikroorganismy nebo plísněmi.

Bezplatné sady MOOG parts4free
Bezplatné sady MOOG parts4free

Na pět desítek autoservisů a dalších specializovaných technických pracovišť využilo nabídku společnosti Federal-Mogul Motorparts, aby si na bezplatných sadách dílů parts4free na vybraný model vozu vyzkoušelo ložiska a díly řízení značky MOOG.

Prodejna Auto Kelly v Písku má novou adresu
Prodejna Auto Kelly v Písku má novou adresu

Minulý týden bylo v Písku otevřeno nové obchodní centrum, jehož součástí je i prodejna Auto Kelly. Na uvítanou pro vás navíc má až do 28. 5. na veškerý sortiment 20 % slevu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!