Bezplatné sady MOOG parts4free

22. května 2017, 17:46

Na pět desítek autoservisů a dalších specializovaných technických pracovišť využilo nabídku společnosti Federal-Mogul Motorparts, aby si na bezplatných sadách dílů parts4free na vybraný model vozu vyzkoušelo ložiska a díly řízení značky MOOG.

Po prodloužení záruky na všechny díly značky na tři roky tímto způsobem Federal-Mogul Motorparts pokračuje v kampani, která má české zákazníky přesvědčit o vysoké kvalitě produktů MOOG. Spolupracuje přitom s klíčovým partnerem značky MOOG na českém trhu – společností Auto Kelly. Bezplatné sady parts4free zástupci společnosti všem zájemcům předali v dubnu a na vyhodnocení zkušeností jim dali čas po dobu dvanácti měsíců.

V rámci projektu MOOG parts4free si mohly oslovené servisy vybrat sadu produktů na jedno z pěti nejběžnějších vozidel – Škoda Octavia I a II, VW Golf, Škoda Superb, Ford C Max, S Max, Focus, Škoda Fabia I a II a VW Sharan. Díly jim pak osobně předal technik společnosti Federal-Mogul Motorparts, který byl připraven asistovat i při montáži. „Naším cílem je dosáhnout stoprocentní spokojenosti všech našich zákazníků a jsme odhodláni učinit vše pro to, abychom si i v jejich případě vysloužili jejich plnou důvěru ve značku MOOG a kvalitu naší produkce,“ řekl Vladimír Drahoš. „MOOG průběžně sleduje zpětnou vazbu trhu na své výrobky a na originální díly a vyhodnocuje ji s cílem dalšího zintenzivnění vlastního vývoje produktů. Akce parts4free, která zatím proběhla jen v České republice, je součástí tohoto úsilí,“ dodal.

Související články

MOOG® uvádí na trh sady axiálních táhel a ochranných manžet
MOOG® uvádí na trh sady axiálních táhel a ochranných manžet

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings LLC, uvádí na trh novou řadu axiálních táhel a manžet značky MOOG®, koncernové značky komponent pro řízení a odpružení. Díky sadám v kvalitě originální výbavy dostávají mechanici naráz k dispozici všechny potřebné komponenty, což zkracuje dobu potřebnou k provedení opravy.

MOOG® se stal největším evropským dodavatelem ložisek nábojů kol pro aftermarket
MOOG® se stal největším evropským dodavatelem ložisek nábojů kol pro aftermarket

Díky 130 nově zaváděným výrobkům v roce 2016 značka nyní nejlépe pokrývá celý vozový park ve Francii, Itálii, Španělsku, Polsku, České republice a Nizozemsku. Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation, oznámila, že značka MOOG loni zavedla 130 nových výrobků a pokrývá nyní 97,3% vozového parku v České republice (zdroj: databáze Federal-Mogul Product Information z listopadu […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!