Hadice značky VAICO nově u Auto Kelly

6. června 2017, 11:28

Novinkou v portfoliu Auto Kelly jsou různé typy hadic a trubek značky VAICO německého dodavatele s dlouholetou mezinárodní tradicí na trhu náhradních dílů, které nabízí díly v kvalitě OE s označením MADE IN GERMANY.

VAICO v naší nabídce doplňuje sortiment mechanických dílů, jako jsou hydraulické filtry, sortiment hadic, filtry, ventily, motorové díly, díly řízení a mnoho dalších náhradních dílů. Kompletní nabídka této značky v sortimentu hadic obsahuje více jak 900 dílů. Mezi nejzajímavější část sortimentu VAICO patří právě sortiment hadic.

Hadice s označením Made in Germany

Více se dozvíte v červnovém vydání e-Info Auto Kelly 2017.

Související články

Auto Kelly Roadshow se skupinou Turbo
Auto Kelly Roadshow se skupinou Turbo

Společnost Auto Kelly, v úterý 23.05.2017, uspořádala na Letišti Praha Letňany Jarní Roadshow zaměřenou na prezentací profesionálního garážového vybavení. Akce byla zaměřena především na obchodní partnery společnosti, kteří si mohli prohlédnout a vyzkoušet jarní nabídku garážového vybavení pro servisní střediska.

AD Polsko se stane součástí skupiny RHIAG
AD Polsko se stane součástí skupiny RHIAG

AD Polsko se pravděpodobně již brzy stane součástí skupiny Rhiag, patřící k americkému gigantu – LKQ Corporation. Do skupiny Rhiag v ČR a SR patří firmy Auto Kelly a Elit.

Auto Kelly zařadila do sortimentu originální díly na americké vozy
Auto Kelly zařadila do sortimentu originální díly na americké vozy

Společnost Auto Kelly rozšiřuje nabídku o originální díly na americké automobily. Sortiment dílů je  široký. Zákazníci si mohou vybírat od podvozkových dílů přes motorové, v nabídce jsou také kompletní převodovky a celé motory.

Nepodceňujte údržbu klimatizace, riskujete!
Nepodceňujte údržbu klimatizace, riskujete!

Stejně jako ostatní systémy v autě, vyžaduje i klimatizace pravidelnou péči. Vyčištění klimatizace a výměnu kabinového filtru doporučují odborníci provádět pravidelně každého půl roku, kontrolu oleje a chladiva nejméně jednou za rok. Prodloužíte tak životnost celého systému, snížíte riziko poruchy, zbavíte se nepříjemného zápachu a ochráníte zdraví všech cestujících před škodlivými mikroorganismy nebo plísněmi.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!