Velká letní akce u J+M autodíly

12. června 2017, 17:05

Firma J+M autodíly pro své klienty připravila Velkou letní akci, v níž může každý registrovaný, velkoobchodní zákazník získat hodnotné ceny! Kromě poukazů na oblečení v hodnotě 1.500Kč nebo 3.000Kč si pro Vás nachystali také poukazy na nářadí v hodnotách 4.000Kč nebo 8.000Kč. Těmi hlavními cenami jsou však RC modely nebo howerboardy. A nejedná se o hračky, ale o velký RC model 1:10 a dopravní prostředek pro malé i velké!

RC model Desert Buggy je voděodolný ve velikosti 1:10 a váhou 1600g se zadním náhonem. Desert Buggy nabízí vysokou průchodnost terénem a vysokou rychlost na asfaltových tratích. Model je poháněn šesti článkovou baterií 1800 mAh s dojezdem .
Model má nylonový kompositní podvozek, olejové tlumiče a nezávislé zavěšení. Vysílač je dodáván 2,4GHz. A právě proto, že se jedná o opravdový model a né hračku, je ideální si model postupně vylepšovat – veškeré „tuningové“ ale také klasické náhradní díly budou součástí nabídky J+M autodíly!

Howeboard 6,5″ USA je baterií poháněný dopravní prostředek s certifikovanou a značkovou baterií. Dokáže vyvinout rychlost až 10km/h a o intuitivní ovládání se starají vyrovnávací gyroskopy. Howerboard uveze malé i velké jezdce. Jedná o skvělou zábavu na cyklostezky, ale i do bytu či domu. O kvalitní jízdu se starají 6,5 palcová kola. Howerboard dokáže ujet na jedno nabití 10-15 km a po 1,5 až po 2 hodinách na nabíječce je opět připraven k jízdě!

Pokud si RC model nebo howerboard chcete vyzkoušet, mohou za Vámi přijet obchodní zástupci firmy – RC model i howerboard si můžete vyzkoušet na Vaší nebo provozovně J+M autodíly!

K získání jednotlivých odměn je třeba kumulovaný obrat u společnosti J+M autodíly od 1.6.2017 do 31.8.2017.

Bližší informace získáte u obchodních zástupců nebo na internetových stránkách společnosti J+M autodíly.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!