Novinky v sortimentu STAHLGRUBER CZ

25. června 2017, 20:59

Společnost STAHLGRUBER CZ  má v nabídce rozsáhlou škálu motorových dílů od mnoha prémiových výrobců.  Nyní představují novinky ve svém portfoliu.

AMC – hlavy válců, vačkové hřídele, sady šroubů, zdvihátka (založeno 1.645 nových položek, které jsou k dodání z externího skladu do druhého dne)

ET ENGINETEAM – vačkové hřídele, zdvihátka, vahadla, olejové pumpy, rozvodové sady, hlavy válců, klikové hřídele, sady těsnění, kroužky, písty, ložiska, ventily a elektro díly (založeno 1.200 nových položek ze sortimentu motorových dílů)

FAI – rozvodové řetězové sady (318 nově založených referencí s možností dodání do druhého dne)

Nově společnost STAHLGRUBER CZ založila téměř 3.200 nových položek motorových dílů, které si můžete objednat v jejich eshopu. Jedná se o prémiové výrobce, jejichž díly jsou součástí katalogu TecDoc.

Související články

STAHLGRUBER rozšířil sortiment tlumičů pérování TRW
STAHLGRUBER rozšířil sortiment tlumičů pérování TRW

STAHLGRUBER CZ rozšířil nabídku tlumičů pérování TRW o více než 40 nových referencí.

Rozšíření produktů od firmy STOP&GO u STAHLGRUBERu
Rozšíření produktů od firmy STOP&GO u STAHLGRUBERu

Společnost STAHLGRUBER rozšířila sortiment o nové položky STOP&GO. Vysokonapěťové přístroje s ultrazvukem 6,7,8 plus-minus s rychloupínacími destičky pro snadnou montáž do vozů, domů a přístřešků.

Stahlgruber rozšiřuje svůj sortiment Nissens
Stahlgruber rozšiřuje svůj sortiment Nissens

Společnost Stahlgruber v roce 2017 rozšířila nabídku sortimentu Nissens o více jak 60 položek. Nabídka obsahuje nejzajímavější typy chladičů, kompresorů, vysoušečů a kondenzátorů z novinek.

STAHLGRUBER rozšířil sortiment filtrů pevných částic Walker®
STAHLGRUBER rozšířil sortiment filtrů pevných částic Walker®

STAHLGRUBER CZ pro Vás rozšiřuje nabídku a skladové zásoby filtrů pevných částic Walker®, na centrále v Hostivici, i na všech pobočkách. V současnosti mají k dispozici ihned skladem: více než 40 filtrů EVOLUTION S a více než 60 filtrů EVOLUTION C.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!