Sady axiálních táhel a manžet MOOG šetří váš čas

13. září 2017, 8:53

Auto Kelly rozšiřuje svoji nabídku dílů řízení značky MOOG o nové sady axiálních táhel včetně manžet. Společnost Federal Mogul Motoparts, celosvětový výrobce náhradních dílů OE kvality (značky Ferodo, Moog, Champion a Beru), nabízí nové sady v kvalitě originální výbavy, které šetří mechanikům čas potřebný pro provedení opravy a navíc se na ně vztahuje nadstandardní tříletá záruka.

Sada obsahuje axiální táhlo, manžetu, dva upevňovací díly z kovového kabelu a sáček maziva. Tato sada nabízí kompletní řešení pro snadnou instalaci tak, že si nemusíte jednotlivé díly dokupovat.Řada sad axiálních táhel s manžetami MOOG sestává ze 78 různých referencí, které pokrývají hlavní modely osobních a dodávkových vozidel v  Evropě. Jedná se především o tovární značky vozidel jako např. AUDI, BMW, CITRÖEN, DACIA, FIAT, FORD, MERCEDES BENZ, NISSAN, OPEL, PEUGOT, RENAULT, SEAT, ŠKODA, VOLKSWAGEN, VOLVO a další.

Manžety na axiální táhla mají důležitou úlohu při udržování bezpečnosti a ochraně systému řízení vozu. Zabraňují pronikání špíny, vody a prachu ke kloubu axiálního táhla, přispívají k  zachování kvality maziva v  řídicím systé mu a eliminují možnost vzniku koroze a předčasného opotřebení. Podle značky MOOG stojí za většinou poruch axiálního táhla roztržený návlek, proto doporučujeme výměnu návleku v případě poškození i při instalaci nového táhla.

a dalších 67 sad na www.autokelly.cz

Více se dozvíte v e-Infu Auto Kelly 09/2017  nebo na stránkách autokelly.cz.

Související články

Podzimní RoadShow 2017 Auto Kelly
Podzimní RoadShow 2017 Auto Kelly

Podzimní RoadShow garážového vybavení společnosti Auto Kelly začíná 25.9. v Sokolově a navštíví celkem 19 měst.

Novinka u Auto Kelly – kabelové vodiče FLRY-B
Novinka u Auto Kelly – kabelové vodiče FLRY-B

Čerstvou novinkou u Auto Kelly v kategorii spojovacího a elektroinstalačního materiálu jsou kabelové vodiče FLRY-B (autokabely), které byly velmi často poptávány na našich pobočkách nejen ze strany autoelektrikářů, ale i dalších zákazníků.

Co vás může potkat na cestě autem po Evropě?
Co vás může potkat na cestě autem po Evropě?

Velký přehled základních dopravních předpisů a povinné výbavy v nejčastějších dovolenkových destinacích.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!