Auto Kelly rozšiřuje regionální sklady

6. listopadu 2017, 18:07

Snadná dostupnost zboží a co největší skladové zásoby jsou pro Auto Kelly prioritami v systému zásobování jejich zákazníků. Společnost disponuje kromě Centrálního skladu v Kunicích i dalšími velkými regionálními sklady v Brně, Ostravě a nově i regionálním skladem v Hradci Králové.

Nejnovější regionální sklad v Hradci KrálovéTento nový regionální sklad vznikl rozšířením skladu pobočky v Hradci Králové, který nyní nabízí zdvojnásobení skladových zásob na více než 30.000 skladových položek na ploše přes 2.000 m2.

Kromě zákazníků v Hradci Králové zásobuje pobočky v Pardubicích, Náchodě, Trutnově a Vrchlabí. Zákazníkům těchto lokalit tak přináší nejen významné rozšíření sortimentní nabídky s okamžitou dostupností, ale i doručení tohoto zboží ještě tentýž den, pokud ho na pobočce v Hradci objednají do 11 hodin.

Rozloha skladu v Brně je téměř 3.000 m2Stávající regionální sklad v Brně zásobuje 14 poboček a sklad v Ostravě 8 poboček. Každý nabízí téměř 50.000 skladových položek na ploše téměř 3.000 m2. Všechny regionální
sklady jsou zásobovány z Centrálního skladu minimálně jedenkrát přes den a jedenkrát
v noci, a tak pro zákazníky v těchto lokalitách znamenají možnost výběru z široké nabídky a komfortní dodací podmínky.

Více se dozvíte v Info Auto Kelly 09/2017.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!