Služba Moje Garáž vyrostla v Profi Garáž

8. listopadu 2017, 13:05

Dosud měli možnost zákazníci Auto Kelly využívat službu s názvem Moje Garáž, která však díky svému vývoji již přerostla v komplexní softwarové řešení Profi Garáž. Je určená pro malé a střední servisy a její velké množství užitečných funkcionalit mohou zdarma využívat všichni registrovaní velkoobchodní zákazníci Auto Kelly.

Schéma služby Profi Garáž Auto Kelly

Co mohou zákazníci získat se softwarem Profi Garáž?

Fakturaci včetně EET
Fakturace v Profi Garáži vám umožní vystavení daňového dokladu pro vaše zákazníky a to včetně možnosti jeho vytištění. Není nic snazšího, než začít vystavovat elektronicky faktury a zbavit se zbytečného papírování. Navíc máte se službou zajištěno fakturovaní s EET ZDARMA a bez instalace.

Přehledný seznam zákazníků a jejich vozidel
Do služby si můžete zakládat zákazníky a jejich vozidla s veškerými údaji, které potřebujete pro svou práci. Vše tak máte pod kontrolou na jednom místě navíc s možností okamžitého vystavení zakázkových listů a faktur.

Historii zakázek
V databázi si můžete k vozidlům ukládat zakázkové listy a vést elektronickou servisní knížku. V případě reklamace opravy zákazníkem nebo opětovného objednávání již použitého dílu pak ušetříte čas při hledání.

Hlídání důležitých termínů
Automatickým hlídám např. platnosti STK a emisí, autolékárničky ale i termínů dalších oprav, které si k vozidlu vyplníte, vás služba upozorní, že se tento termín blíží.

Komunikace
Snadno a rychle můžete komunikovat se zákazníkem a pozvat ho do servisu pomocí SMS, e-mailu nebo telefonem.

Výhody služby:
• Zdarma (neplatíte za používání)
• Bez instalace
• Dostupné odkudkoliv
• Jednoduché ovládání
• Automatická záloha dat
• Propojení s maloobchodní službou Moje Garáž

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!