Dodavatel nářadí KUNZER nově u APM

11. prosince 2017, 10:43

Sortiment nářadí u APM Automotive nově doplnili produkty značky KUNZER, kterou už řadu let s úspěchem nabízí německá mateřská společnost Stahlgruber.

Kunzer nově u APMKUNZER je oblíbený německý dodavatel ručního a speciálního nářadí s tradicí již od roku 1919. Od začátku je hlavním mottem firmy „Kvalita zavazuje“, což dokazují tisíce mechaniků a dílen po celé Evropě. V Německu přitom mezi tradiční zákazníky značky patří i různé technické a asistenční služby pro motorová vozidla a průmysl. Vedle technicky vyspělých produktů se firma snaží nabízet také kvalitní poradenství či flexibilní a spolehlivé partnerství.

V posledních letech se KUNZER specializuje na širokou škálu inovativních produktů využívajících moderní technologie, které do dílen přinášejí další usnadnění práce. Pro prvotní představení nářadí KUNZER zákazníkům APM Automotive byl ve spolupráci s dodavatelem a s firmou Stahlgruber sestaven nový akční katalog KUNZER: VYBAVENÍ PRO DÍLNY – NÁŘADÍ, do kterého byly vybrány nejatraktivnější položky napříč celým bohatým sortimentem značky. Katalog s akčními netto cenami je dohledatelný ve webshopu APMCat (http://webcat.apm.cz/) v záložce Vše pro dílnu / Aktuální katalogy výrobců.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!