Rozšíření sortimentu Elit – originální karosářské díly

17. května 2013, 15:36

Již tak široký sortiment originálních karosářských dílů byl nově zásadně rozšířen o mnoho zajímavých položek.

Elit se již několik let nabízí originální karosářské díly, jež vhodně doplňují sortiment aftermarketových dílů. Neustále rozšiřuje sortiment OE karosářských dílů s cílem pokrýt co největší portfolio vozů a jejich karosářských variant. V současné době Elit nabízí více než 3.000 originálních dílů od rozličných značek.

Originální karosářské díly představují nekompromisní kvalitu danou prvovýrobou, mnohdy se jedná o jedinou dostupnou možnost karosářského dílu z důvodu, že se jedná o nejnovější modely automobilů a v aftermarketu zatím nejsou díly na tyto vozy k dispozici. Proto Elit klade hlavní důraz na dostupnost originálních karosářských dílů na mladší vozy, kdy zákazníci preferují OE díly jak z důvodů kvality, tak i zmíněné dostupnosti aftermarketových karosářských dílů. V oblasti originálních karosářských dílů se jedná především o přední a zadní nárazníky, blatníky, výztuhy, absorbéry nárazníků, lišty, mřížky, spojlery a znaky.

Originální karosářské díly prošly náročnými testy a zaručují 100% funkčnost, životnost a špičkovou jakost – automobilky garantují jejich kvalitu, díly prochází důslednou výstupní kontrolou, proto zaručují přesné lícování a dlouhodobé zachování jejich vlastností. U originálních karosářských dílů se jedná především o protikorozní vlastnosti plechových dílů či důsledné dimenzování dílů pro zaručení životnosti. Také materiály těchto OE karosářských dílů prošly náročnými testy a zákazník má tak záruku spolehlivosti. Dostupnost těchto dílů je velice dobrá, díly jsou drženy skladem mnoho let po skončení produkce daného automobilu.

V případě změn ve výrobě či faceliftu modelu jsou díly ihned k dispozici. Cílem je co nejucelenější nabídka karosářských dílů a vzájemné doplnění originálních a aftermarketových karosářských dílů s tím, aby bylo možné sestavit kompletní část poškozeného vozu.

Originální karosářské díly Elit nabízí od rozličných značek a jejich počet postupně narůstá. V současné době to jsou: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROËN, DACIA, CHEVROLET, HYUNDAI, FIAT, FORD, KIA, MERCEDES, MITSUBISHI, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, ŠKODA, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO a VOLKSWAGEN.

OE karosářské díly naleznete v sortimentu Elit pod kódem obsahujícím na konci „OE” a v popisu v poznámce jsou označeny „originál”. V ELIT eCat katalogu je naleznete na adrese ecat.elit.cz v sekci Karosérie.

Související články

Elit magazín 2/2013
Elit magazín 2/2013

V ELIT magazínu č. 2/2013 si přečtěte: NOVINKY 04 Bloková výjimka 05 Čistič filtru pevných částic – DPF 06 Půjčovna nářadí 07 Akce Crash 2013 62 ELIT eClient TECHNICKÁ PODPORA 08 ELIT eCaris PRODUKTOVÉ INFORMACE 10 Novinky TOURMAX a VICMA 11 Hella – způsoby zjišťování netěsností 13 Kompresory klimatizace Nissens 14 Šroubováky HAZET 16 Plnička […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!