Specialista pro výrobu plechů: KLOKKERHOLM v nabídce AUTO KELLY

26. května 2013, 19:45

Dánská společnost Klokkerholm má více než 40 let zkušeností v oblasti aftermarketových náhradních dílů a řadí se tak mezi nejvýznamnější specialisty pro výrobu opravných plechů v Evropě. Společnost operuje na více než 18 000 metrech čtverečních a exportuje do více než 40 zemí po celém světě.

MODERNÍ VÝROBA
Hlavní výhodou produktů této renomované společnosti je zejména moderní výroba podpořená nejkvalitnějšími stroji s využitím nejmodernějších technologií při zpracovacích procesech. To vše s antikorozní ochranou na nejvyšší úrovni, při zachování stejné tloušťky plechů jaká se vyskytuje u originálních dílů.

ŠIROKÁ NABÍDKA DÍLŮ
Mezi nabízené sortimentní řady patří prahy, lemy blatníků a dveří, blatníky, přední čela, olejové vany, palivové nádrže, opravné plechy hrdel nádrží, prachové štíty brzdových kotoučů a mnoho dalších dílů i pro starší typy vozidel.

DODACÍ LHŮTY
Pokud je výrobek na skladě dodavatele, je možné dodat jej za 6-8 pracovních dní od objednání při zadání rezervace do termínu uzávěrky. Uzávěrka objednávek je každou středu v 15:00. Objednávky po uzávěrce budou dodány za 11 – 13 pracovních dní od objednání.

VYHLEDÁVÁNÍ SORTMENTU
Pro vyhledání požadovaného dílu je potřeba nejdříve zjistit kódové označení v produktovém katalogu na www.klokkerholm.com. Před kód doplňte “KK“ (např. KK 5040011) a zadejte do vyhledávače na www.autokelly.cz.


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Honza, 3. dubna 2017, 13:01 0 0

Zdravím, kde najdu nějaký shop?

Odpověď

Redakce, 3. dubna 2017, 13:26 0 0

Dobrý den, shop s karosářskými díly najdete např. na www.autokelly.cz. Článek se o tom zmiňuje.

Odpověď