Novinky v ELITu: sady Dayco a poloosy a klouby NTN-SNR

26. března 2018, 9:12

Společnost ELIT od března rozšiřuje sortiment sad rozvodových řetězů  o značku DAYCO pro nejběžnější evropské a asijské aplikace a dále o poloosy a homokinetické klouby od prvovýrobce NTN SNR.

Sady rozvodového řetězu Dayco
Nové sady rozvodového řetězu DAYCO tak doplňují v sortimentu ELIT sady od dodavatele INA, SWAG, NIPPARTS, SKF nebo ET ENGINETEAM.

Výhody rozvodových sad řetězů DAYCO:

  • Sady rozvodového řetězu DAYCO u Elituosvědčená značková OE kvalita
  • specialista a jeden z lídrů na trhu v sektoru komponentů rozvodů
  • sady obsahují vždy všechny komponenty pro opravu řetězového pohonu a představují ideální a velmi jednoduché řešení pro opravu rozvodů
  • vysoká kvalita řetězů v sadách DAYCO – od výrobců do OE

Kompletní sortiment sad rozvodových řetězů i s přesnými obrázky a obsahem jednotlivých sad naleznete pohodlně v elektronickém katalogu ELIT.

Poloosy a homokinetické klouby od prvovýrobce NTN SNR
ELIT rozšiřuje sortiment poloos a homokinetických kloubů od firmy NTN SNR dodávající do OE, která je známá především svou produkcí kolových ložisek a motorových rozvodů.

Poloosy a homokinetické klouby od prvovýrobce NTN SNR u ELITu

Hlavní zaměření je zatím na vozy Renault, Citroen a Peugeot, ale v nabídce nechybí ani poloosy a klouby na BMW, Toyota, Fiat, Ford a mnohé další.

Výhodou homokinetických kloubů je, že mají osm valivých elementů namísto standardních šesti. Navíc firma ELIT nevyžaduje dodání starého dílu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!