Stahlgruber rozšiřuje nabídku pro autoservisy o tzv. Chytré opravy

9. dubna 2018, 10:25

Hlavním cílem je nabídnout řešení pro malé a střední opravy exteriéru a interiéru osobních a lehkých užitkových vozidel s využitím nejmodernějších technologií a prostředků.

Mezi základní chytré opravy patří časově nenáročné a cenově dostupné opravy a lakování 1-3 panelů, spotové opravy karoserie, opravy látkových a kožených potahů, opravy koberců, opravy strukturovaných povrchů – jako jsou např. palubní desky, nárazníky, dále opravy hliníkových kol, opravy autoskel, opravy škrábanců a drobných poškození laku a v neposlední řadě metoda bezlakových oprav – PDR ( Paintless Dent Removal).

Defend - Chytré opravy

CHYTRÉ OPRAVY = spolupráce sítě autoservisů AUTO CHECK CENTER společnosti STAHLGRUBER CZ s.r.o. a společnosti ROYAL DEFEND GROUP s.r.o.

DEFEND SMART REPAIRS GROUP, divize skupiny DEFEND®GROUP, otevřel v Holešově ve Zlínském regionu pilotní servis CHYTRÉ OPRAVY. Nový moderní autoservis je zároveň členem mezinárodní servisní sítě Auto Check Center (ACC) a rozšiřuje tak zákazníkům nabídku v regionu o další kvalitní autoservis.

Pro informace o produktech kontaktujte obchodní zástupce společnosti Stahlgruber.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!