Rozšíření nabídky sprejů CARFIT a VIP

18. května 2018, 11:02

Pro letošní jaro připravila společnost APM Automotive hned čtyři nové produkty pod privátními značkami CarFit a VIP, které nabízejí technické spreje a autokosmetiku.

Nabídku technických sprejů CarFit v praktickém 400 ml balení tak nově doplnila rychleschnoucí akrylátová Černá barva matná vhodná nejen na kovové, ale Nové produkty CarFit a VIP u APMtaké dřevěné, skleněné, kamenné či plastové povrchy. Druhou novinkou je Bílá vazelína ve spreji pro efektivní mazání kovových nebo plastových mechanických dílů. Sprej odpuzuje vodu a má vynikající mechanickou i tepelnou stálost.

Rozšířená byla také řada autokosmetiky VIP. Pro efektivní čištění exteriéru i interiéru vozidel je určen universální Pěnový čistič, který při jednoduché aplikaci vytváří účinnou pěnu. Ta má silné rozpouštěcí schopnosti, takže ji stačí po krátkém působení otřít čistým hadříkem.

Na čistění a konzervaci palubní desky a plastových částí zejména v interiéru je pak určen inovovaný Cockpit spray s jemnou vůní vanilky, který má nejen čistící účinek a dodá plastům trvalý lesk, ale navíc je také antistatický a zároveň snižuje přilnavost nečistot. Sprej je přitom bez obsahu silikonu a umožňuje použití i dnem vzhůru.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!