Prémiové díly NK PRO u APM

11. června 2018, 16:04

Vývojové centrum značky NK, jejíž podvozkové, brzdové a spojkové díly na český trh dodává APM Automotive, se rozhodlo rozebrat, důkladně zanalyzovat a pak vylepšit některé své díly řízení a zavěšení. Výsledkem jejich úsilí se pak stala zcela nová řada prémiových dílů NK PRO.

Prémiové díly NK Pro u APM

NK PRO je synonymem pro nejvyšší kvalitu, absolutní spolehlivost a prodlouženou životnost. Technici totiž každou součást oblíbených dílů řízení NK pečlivě prozkoumali, aby identifikovali oblasti rizika předčasného selhání. Na základě těchto výzkumů pak nabídli moderní řešení s kombinací nové konstrukce jednotlivých komponentů a nejkvalitnějších materiálů určených pro použití v těch nejnáročnějších podmínkách.

Od extrémní zimy až po horké léto, pro použití ve městě nebo v terénu. Výsledné úpravy tak eliminují všechna potencionálně slabá místa a řada NK PRO může nabízet vysokou spolehlivost i životnost, což výrobce opět potvrzuje prodlouženou pětiletou zárukou.

Například stabilizátory NK PRO mají zesílený průměr spojovací tyče pro vyšší pevnost a pro dosažení extrémně nízkých tolerancí pak chromový povlak Cr+3. Ostatní díly využívají povrchovou úpravu kataforézou, takže všechny disponují vysokou odolností proti korozi. Manžety kulových kloubů jsou z transparentního polyuretanu odolnému vůči chemické degradaci i extrémní teploty až do -60°C. Klouby navíc využívají synergii se speciálním bílým mazivem vyvinutým pro tlumení nárazů a snížení opotřebení. Také toto mazivo funguje dobře i při extrémních teplotách (-45°C / +130°C) a navíc poskytuje vynikající ochranu proti korozi.

Podvozkové díly řady NK PRO najdete ve webshopu APMCat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!