Nové položky výkonných žárovek a výbojek Osram ve společnosti Stahlgruber

15. října 2018, 9:29

Nové položky výkonných žárovek Night Breaker® Laser, Night Breaker® SILVER a xenonových výbojek XENARC® Night Breaker ® Laser od Osramu ve společnosti Stahlgruber. Společnost Osram sloučila své výkonné světelné zdroje pod jednu osvědčenou značku Night Breaker. Žárovky se dodávají ve třech balení v blistru, krabičce a duo boxu. Xenonová výbojka se dodává v krabičce a duo boxu.

OSRAM

Upgrade výkonných xenonových výbojek: Nové Xenarc Night Breaker Laser
Osram povyšuje světlo výbojek na novou úroveň, zejména pokud jde o světelnou intenzitu a rozsah světelného kužele, díky technickým aktualizacím výbojek Xenarc Night Breaker Laser. Nadprůměrný jas těchto vysoce výkonných světelných zdrojů znamená, že silnice před vozidlem je mnohem lépe osvětlená, takže řidiči mají více času zaznamenat a vyhnout se nebezpečným situacím, překážkám či jiným účastníkům silničního provozu. Až o 200 % Night Breaker Laser je nejvýkonnější výbojka v portfoliu Osram. Optimalizované rozložení světla je klíčem k většímu výkonu, světlo je až o 20 % bělejší než u normou požadovaného standardu (ECE R98 / R99) a světelný paprsek je dlouhý až 250 metrů. Nejjasnější xenonová výbojka Osram je k dispozici ve verzích D1S, D2S, D3S a D4S.Výkonné žárovky a výbojky Osram ve StahlgrubruI skvělé halogenové autožárovky je možné vylepšit: OSRAM Night Breaker Laser a Silver
Při výrobě nové generace Night Breaker Laser, nejvýkonnější halogenové autožárovky značky OSRAM, je využita inovativní technika laserové ablace. Jedinečný design s gravírovaným názvem produktu přímo na baňce autožárovky poskytuje lepší ochranu proti padělání. Night Breaker Laser má až o 150 % vyšší jas, než je normou dané minimum (ECE R98 / R99). Je k dostání v provedeních  H1, H3, H4, H7, H8, H11, HB3 a HB4.
Nově se do skupiny nejvýkonnějších autožárovek nominovala i halogenová žárovka Night Breaker Silver. Dodává až o 100 procent více světla na silnici, než je dáno minimálním požadavkem dle ECE R112 / R37. Světelný kužel má dosah až 130 metrů pro mnohem lepší viditelnost. Night Breaker Silver je k dispozici ve verzích H1, H4, H7 a H11.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!