Vosky TURTLE WAX v nabídce ELIT

13. dubna 2015, 8:27

Základem kvalitní péče o lak jsou kvalitní produkty a potřebné příslušenství. Portfolio produktů značky Turtle Wax® je sestaveno tak, aby si v něm každý našel ten nejvhodnější produkt, který bude splňovat všechna kritéria.

Tekutý vosk s PTFE
Špičkový vosk s přísadou PTFE dodává neobyčejně hluboký lesk a zaručuje zvýšenou ochranu před korozí. Aplikace je velice snadná díky tekutému složení.

Tekutý vosk metalický
Speciálně vyvinutý vosk na metalické laky bez obsahu brusných částic. Nezanechává bílé skvrny a dodává vysoký lesk vozu.

Originální tekutý vosk
Vytváří neobyčejně hluboký lesk a oživení barvy laku. Aplikace je velice snadná díky tekutému složení, vytváří jemnou krycí vrstvu, která chrání vozidlo před korozí.

Barevný vosk COLOR MAGIC
Díky voskům Color Magic snadno, rychle a jemně odstraníte zašlou špínu. Pomůže Vám zakrýt menší škrábance, drobné poškození laku a navrací laku původní vzhled. Díky tomuto barevnému vosku bude lak lesklý, chráněný před nepříznivými vnějšími vlivy a více odolný proti korozi.  Součástí balení vosku Color Back je unikátní ChipStick. Jedná se o barvenou korekční tyčinku, která zakryje a ochrání hluboké škrábance a poškozený lak od odletujících kamínků. Tato ochrana je zaručena až po 25 umytí. Vybrat si můžete z široké barevné škály: bílá, černá, světle červená, tmavě červená, tmavě modrá, tmavě zelená, stříbrná.

Tvrdá vosková pasta
Vytváří na karoserii film, který ji chrání proti působení UV záření, mycích substancí, kyselých dešťů, silniční špíny a nečistot. Neobsahuje brusné částice a je vhodná pro všechny druhy laků včetně metalických.

Vosk s vysokým leskem
Dodává laku brilantní a dlouhotrvající lesk a ochranu. Chrání před nepříznivými vlivy životního prostředí, sluncem, kyselými dešti a nečistotami. Díky tekuté formě se snadno aplikuje. Vosk lze nanášet na suchý nebo mokrý povrch. Vhodný pro všechny druhy laků včetně metalických. Tento produkt je dostupný jak ve formě pasty, tak ve formě tekuté.

Rychlovosk na mokrý lak
Usnadní práci s leštěním automobilu. Nanáší se na mokrý povrch, jen tím dosáhnete dlouhotrvajícího lesku a ochrany laku. Aplikace je snadná a rychlá během několika minut. Tento rychlovosk je vhodný pro všechny druhy laků.

Rady pro docílení dokonalého laku
● Voskujte automobil vždy na jaře a před zimou
● Pravidelně auto myjte, dlouho usazené nečistoty mohou zásadně narušit glazuru laku (v zimě zejména sůl, v létě zbytky hmyzu, pylu)
● Výběr vosku vždy volte na základě stáří Vašeho automobilu a typu laku
● Automobil při voskování nevystavujte přímému slunci, stejně tak není vhodné voskovat při mrazivém počasí

Postup při voskování
1) Důkladně umyjte a vysušte automobil
2) Povrch automobilu musí být chladný
3) Před aplikací nádobu důkladně protřepejte
4) Vosk nanášejte od předních a horních dílů směrem dozadu a dolů
5) Používejte přiměřené množství vosku, nanášejte vosk na menší plochy a rovnoměrně
6) Nenechejte vosk na povrchu zaschnout déle než 15 minut
7) Pro vysoký lesk používejte pro vyleštění jemnou utěrku z mikrovlákna

Jak poznáte, že jste automobil navoskovali správně? 
Kapky vody se drží na povrchu automobilu jako drobné perličky, nikoliv v souvislé vrstvě. Pro opravu menších škrábanců a šmouh doporučujeme produkt Safe Cut, který tyto drobné nedokonalosti odstraní a vyhladí.

Pokud má na sobě lak kromě drobných nedokonalostí také hluboké škrábance je vhodné použít sadu na opravu škrábanců. V tomto setu naleznete kromě dávkovacího pera také kvalitní čirý lak a několik typů lešticích houbiček.

Turtle Wax® nabízí kompletní sortiment produktů v péči o Váš automobil, které zaručují perfektní výsledky. Samotným důkazem jsou pozitivní reakce od zákazníků, kteří produkty od želvy používají už roky a jsou neodmyslitelnou součástí vybavení jejich garáží.

Související články

ELIT VIN search: Ssang Yong a Volvo
ELIT VIN search: Ssang Yong a Volvo

V ELIT VIN search je již 39 značek. Ode dneška je možné vyhledávat podle VIN i u jihokorejského Ssang Yong a Švédského Volva. VIN search máte k dispozici po přihlášení do elektronického katalogu eCat. Jestliže ve vašem eCatu VIN search nemáte, kontaktujte svého prodejního poradce ELIT.

Elit: Řemenice klikového hřídele ENGINETEAM
Elit: Řemenice klikového hřídele ENGINETEAM

Firma ELIT pro vás rozšířila sortiment a nabídku motorových dílů ET ENGINETEAM o ŘEMENICE KLIKOVÉHO HŘÍDELE. Aktuální nabídka v současnosti nejvíce poptávané reference pro osobní a lehké užitkové aplikace jako Škoda, VW, PSA, Renault a další. Řemenice ET v nabídce ELIT doplňují řadu motorových dílů této značky. V sortimentu Elitu pod značkou ET ENGINETEAM tedy můžete […]

Šetřete čas i peníze s Dual Kity Roadhouse
Šetřete čas i peníze s Dual Kity Roadhouse

Společnost ELIT Vám představuje zajímavý produkt z nabídky dodavatele RoadHouse. Dual Kity jsou sady brzdových kotoučů a destiček, dodávané v kompletním balení, s garantovanou cenovou úsporou cca 5% oproti nákupu samostatně. Nižší ceny o 5%, než při nákupu samostatně Největší výhodou brzdových sad RoadHouse Dual Kit jsou nižší ceny oproti nákupu samostatných kotoučů a destiček.Výsledná […]

ELIT: Novinka v sortimentu – Sprayplast
ELIT: Novinka v sortimentu – Sprayplast

Novinkou v sortimentu firmy ELIT je Sprayplast – fólie ve spreji. Největší novinkou v sortimentu firmy Motip je snímatelný pružný nástřik nazvaný Sprayplast jenž poslouží jako optický tuning pro nejrůznější součásti automobilů: disky kol z lehkých slitin, poklice, zpětná zrcátka, spoilery atd. Obrovskou výhodou tohoto nástřiku je, že se po zaschnutí chová jako klasická folie […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!