Skupina LKQ CZ (Auto Kelly + ELIT) rozšířila nabídku o dieselové a benzinové testovací stolice s možností autorizace VDO

25. srpna 2020, 14:05

Pro všechny zájemce o testování vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel připravila skupina LKQ CZ (Auto Kelly + ELIT) rozšíření nabídky o testovací stolice řeckého výrobce Carbon Zapp.

Dieselové a benzinové testovací stolice s možností autorizace VDO

Testovací stolice – vstřikovače

Všechna nabízená měřicí zařízení umožňují testovat funkčnost elektromagnetických a piezoelektrických vstřikovačů benzinových nebo dieselových systémů v manuálním nebo plně automatickém režimu. Na základě předepsaných hodnot lze snadno změřit množství vstřikovaného paliva, průtoku paliva do přepadu a elektrické veličiny. Jednotlivé kroky testování jsou zobrazeny na přehledném displeji, kde je ihned vidět, zda daný krok vyšel v toleranci předepsaných hodnot.

Součástí všech měřicích stolic jsou testplány, které lze upravovat dle vlastních potřeb, případně vytvářet nové. Testovací stolice Carbon Zapp jako jediné umožňují autorizovaně kódovat vstřikovače VDO EURO5.

Testovací stolice – čerpadla + vstřikovače

Kombinované řešení v podobě testovací stolice, které umožňuje testování vstřikovačů i vstřikovacích čerpadel systému Common rail. Další neocenitelnou výhodou je možnost
rozšíření o testování vstřikovačů typu EUI/PD (Pumpe Düse) a EUP. Tatostolice je vhodnou volbou pro každého, kdo se rozhodne pro testování kompletní řady komponentů vstřikovacího systému.

Kódovací jednotky

Další novinkou v dieselovém sortimentu jsou univerzální testovací a kódovací jednotky pro vstřikovače typu Common Rail. Jednotky lze snadno připojit k podporované hostitelské testovací stolici, např. BOSCH EPS 205, HARTRIDGE SABRE CRI. Po zakoupení jednotlivých licencí je možné kódovat vstřikovače značek BOSCH, VDO, DENSO a DELPHI.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!