Brzdové kotouče High Carbon v nabídce firmy Auto Partner

22. října 2020, 16:46

Nabídka autodílů Quaro, které jsou dostupné v prodejní síti společnosti Auto Partner, se rozšířila o nový produkt – brzdové kotouče s vysokým obsahem uhlíku High Carbon.

Brzdové kotouče Quaro High Carbon

Tento typ kotoučů se již delší dobu montuje v prvovýrobě v automobilech  třídy premium nebo s výkonnými pohonnými jednotkami, aby se zvýšila spolehlivost a účinnost brzdového systému.

Kotouče Quaro High Carbon jsou vyrobeny ze speciální litiny, ve které je vyšší obsah uhlíku a také další prvky, díky nimž mají jinou tvrdost a lepší tepelnou vodivost. Lepší tepelná vodivost znamená, že kotouče s vysokým obsahem uhlíku rychleji odvádějí teplo generované při brzdění. Díky vyšším standardům zpracování a rozdílné hustotě litiny se kotouče s vysokým obsahem uhlíku vyznačují nižšími vibracemi při brzdění a tišším provozem.

Nabídka Quaro High Carbon v současné době obsahuje téměř 100 referencí a bude systematicky rozšiřována. Objednací číslo je stejné jako u standardních kotoučů Quaro, ale na konec je přidána přípona HC, např. QD9572HC (ekvivalent QD9572).

Více informací na webových stránkách výrobce nebo distributorů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!