APM Automotive & Stahlgruber CZ: Nové produkty i sklad značky FEBI

8. února 2021, 15:14

Regulační ventil plnícího tlaku třeba pro ´jedničkovou´ octavii, příčné rameno zavěšení kol zadní nápravy pro první tři generace Fordu Mondeo Turnier nebo i hydraulický filtr ATF pro oblíbenou Škodu Kodiaq – to jsou jen některé z loňských novinek značky Febi Bilstein, tradičního německého výrobce a dodavatele autodílů, jehož produkty na český trh dodává APM Automotive & Stahlgruber CZ.

Nový sklad Febi

Sortiment značky FEBI se stále rozšiřuje. Jen za druhé pololetí loňského roku byly nově zalistovány bezmála čtyři stovky nových položek vycházejících z aktuální poptávky celoevropského trhu. Novinky přitom doplnily prakticky všechny produktové skupiny od různých drobných dílů jako šrouby, těsnící kroužky či svorky a spínače přes silentbloky, čepy a ramena až po rozvodové sady, kryty hlavy válců nebo třeba sady pro výměnu oleje v ATF převodovkách.

Kromě svého sortimentu společnost Febi Bilstein rozšiřuje také své skladovací kapacity. A protože v sídle firmy v Ennepetalu už byly veškeré možnosti pro výstavbu vyčerpány, získala skupina Bilstein Group téměř přímo v srdci Porúří pozemky o rozloze cca 200.000 metrů čtverečních. Do roku 2022 má být v Gelsenkirchenu vybudováno zcela nové ultramoderní logistické centrum. Stavba byla zahájena koncem roku 2019 a v současnosti již v průmyslovém parku nedaleko hlavního vlakového nádraží Gelsenkirchen stojí první obří skladová hala i rozlehlá administrativní budova.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!