Společnost FRAP v nabídce Autoparts

10. června 2016, 15:40

Firma Autoparts rozšířila sortiment o dílý firmy FRAP.

Italská společnost FRAP založená již v roce 1932 sídlí na severu Itálie v oblasti Torina. V oblasti s dlouhodobou tradicí strojírenské výroby. FRAP je specialistou na výrobu automobilových, motocyklových a HD dílů, především dílů řízení a zavěšení kol. Zejména se jedná o ramena, kulové čepy a klouby, táhla a tyčky řízení, či stabilizátorů. Výroba od počátku až do dnešních dní stále probíhá ve výrobním závodě v Itálii. To zaručuje, spolu s nejmodernější výrobní linkou, procesy a dlouholetou zkušeností, tu nejvyšší kvalitu dílů.

Firma má vlastní technický vývoj a téměř polovinu své produkce dodává do prvovýroby jako O.E. díly! Vyvíjí a dodává díly řízení pro tak věhlasné značky jako je Mc Laren, Lamborghini či Alfa Romeo. Dodává ale i díly pro Fiat, Piaggio, BMW, Deutz-Fahr, Peugeot, KTM a další. Tomu samozřejmě odpovídá i technické zázemí firmy a kontrola kvality. FRAP má všechny důležité certifikáty kvality, včetně ISO 16949. FRAP drží všechny své výrobky stále skladem, připravené k dodání zákazníkům.

Související články

Rozšířená nabídka YATO
Rozšířená nabídka YATO

Firma AUTOPARTS rozšířila sortiment nářadí YATO o další skupinu – ELEKTRO NÁŘADÍ – BRUSKY, PILY, VRTAČKY, VRTACÍ KLADIVA, GENERÁTORY, ČERPADLA a další. Nabídka je platná od 11.4.2016. Rovněž byl od 21.03.2016 rozšířen sortiment nářadí YATO  o další skupiny – NÁŘADÍ PRO VRTÁNÍ, ŘEZÁNÍ A PILOVÁNÍ – VRTÁKY, SEKÁČE, ZÁVITNÍKY, KOTOUČE, NOŽE, NŮŽKY, PILY, KARTÁČE, PILNÍKY, […]

Rozšířená nabídka YATO
Rozšířená nabídka YATO

Firma AUTOPARTS rozšířila sortiment nářadí YATO o další skupinu – BRAŠNY A POUZDRA NA NÁŘADÍ. Nabídka je platná od 9.8.2016. Více na autoparts.cz.

Rozšířená nabídka YATO
Rozšířená nabídka YATO

Firma AUTOPARTS rozšířila sortiment nářadí YATO o další skupinu – OSVĚTLENÍ A PRODLUŽOVACÍ KABELY. Nabídka je platná od 6.9.2016. Více na autoparts.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!