Pracovní oblečení v několika rozdílných variantách je odměnou v aktuálních bonusových akcích SAG CZ

20. března 2023, 8:48

Zatímco nákupy osvědčených ložisek, rozvodů či podvozkových dílů značky SKF budou odměněny pracovními blůzami či kalhotami do pasu z řady Stanmore SAG, široký sortiment náhradních dílů QWP může být (stejně jako v únoru) doplněn kšiltovkami nebo pracovními kalhotami s laclem v černém designu QWP. A od 20. března mohou zákazníci Swiss Automotive Group usilovat o populární zelenou pracovní kombinézu Castrol, která je jednou z odměn za nákupy olejů této světoznámé značky.

Pracovní oděvy řady Stanmore SAG se vyznačují vysokou odolností a spoustou praktických kapes. Kalhoty mají navíc zesílená kolena s kapsami na vkládání nákoleníků a blůza umožňuje nastavit šíři rukávů. Zkrátka skvělá výbava pro montáž nejen dílů se značkou SKF.

Exkluzivní značka QWP vedle široké nabídky náhradních dílů pro efektivní opravy osobních a užitkových vozů nabízí i praktické pracovní kalhoty s laclem ideální pro každodenní použití v dílně. A právě ty jsou odměnou za nákupy v bonusové akci, která začala už 1. února a byla prodloužena také na celý březen.

Konec března a celý duben bude ve znamení motorových olejů Castrol EDGE, Castrol MAGNATEC a Castrol GTX, za jejichž jarní nákupy mohou naši zákazníci získat praktické odměny z edice Castrol. Ve hře je stylová kšiltovka, retro trička nebo pracovní kombinéza.

Akční katalog SAG HITY

Až do konce března platí také aktuální vydání katalogu SAG HITY s nabídkou vybraných položek za zvýhodněné akční ceny. Dvacet stran vybraných akčních položek garážového vybavení, nářadí či olejů, technických kapalin a autokosmetiky tentokrát doplňuje speciální čtyřstránková příloha MOTO HITY, která vedle zlevněných položek motocyklových dílů přináší i plošné slevy na sortiment brzdových destiček SBS, zrcátek V-Parts a baterií Dynavolt.

Aktuální katalog SAG HITY i veškeré náhradní díly nejen uvedených akčních značek najdete v e-shopu Connect.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!