Dvě novinky u firmy Interaction – duben/2014

17. dubna 2014, 9:56

Firma Interaction uvádí dvě novinky – Plnič Spray Max a vodu na čištění pistolí B-TEC.

Nový Plnič Spray Max – pro profesionální výsledek
Tento 1K plnič je charakteristický vysokou plnivostí, rychlým schnutím, vynikající brousitelností a je přelakovatelný běžnými 1K a 2K krycími rozpouštědlovými nebo vodou ředitelnými laky. Slouží především k odstranění probroušených míst.

Mezi vhodné podklady lze zařadit obroušené a očištěné nalakované díly, původní lakované povrchy (vyjma termoplastického lakování), vytvrzený 2K tmel a různé druhy plastů. Použitelný je také přímo na ocel, pozink a hliník.

Dostupný ve světle, středně a tmavě šedé variantě. Nanáší se ve dvou vrstvách (cca 60 μm) ze vzdálenosti 10 – 15 cm. Spreje Spray Max se vyznačují plochým rozprašovacím nástřikem a stálým rozprašovacím tlakem až do úplného vyprázdnění spreje. Výsledek má poté stejnou kvalitu jako aplikace lakovací pistolí.

Voda na čištění pistolí B-TEC
Jedná se o první čisticí prostředek, který byl vytvořen speciálně pro automatické i manuální čištění stříkacích pistolí a dalších zařízení. Odstraňuje suché i čerstvé vrstvy lakovacích materiálů na vodní bázi, přičemž neničí pistole. Naopak – prodlužuje jejich životnost!

Je absolutně nehořlavý, nezávadný a biologicky odbouratelný. Nevytváří pěnu a má jemnou svěží vůni podobnou běžnému čističi oken. Je VOC kompatibilní, jen 14% podíl VOC v 30 l prostředku připraveného k použití.

Tento čisticí prostředek je dostupný v koncentrované podobě. Smícháním 10 l koncentrátu s 20 l vody získáte 30 l prostředku na vyčištění 800 – 1000 lakovacích pistolí od lakovacích materiálů na vodní bázi.

Dlouhá trvanlivost, snadné použití a nejlepší čisticí vlastnosti – to je výborná kombinace!

Související články

Interaction představuje: MeltingPlast – zařízení na opravu plastů
Interaction představuje: MeltingPlast – zařízení na opravu plastů

MeltingPlast je unikátní zařízení, které dokáže opravit téměř všechny plastové části vozidel. Převratné, trvalé a komfortní řešení oprav v podobě snadného vtavení nerezových klipů do plastových dílů. Jako jediné zařízení nepotřebuje ke své práci elektrickou síť, neboť využívá AKU baterii. Její nabití trvá 5 hodin a na jedno nabití lze natavit až 500 svorek. Pokud […]

Nová adresa pobočky Interaction Hradec Králové
Nová adresa pobočky Interaction Hradec Králové

Na konci března tohoto roku došlo k přestěhování pobočky v Hradci Králové do nových prostor. Otevírací doba, telefonní spojení i emaily zůstávají neměnné. Nová adresa: Interaction s.r.o. Za Škodovkou 67, 500 04 Hradec Králové Aktualizovaný seznam všech poboček včetně kontaktů naleznete na webových stránkách interaction.cz.

Interaction Vás zve Vás na Roadshow 2014
Interaction Vás zve Vás na Roadshow 2014

Změňte Vaši autolakovnu ve vlastní individuální zónu zisku. S pomocí Showtrucku od Festool automotive systems, který zastavuje v Ostravě, v Hradci Králové a v Praze. Co Vás čeká? • Jisté, rychlé a úsporné broušení ve 4 krocích s brusivem Granat • Prezentace pneumatických brusek nové generace LEX 3 • Odstraňování vad laku ve dvou krocích […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!