Všechny kroky opravy laku na jednom místě

4. listopadu 2019, 9:15

Součástí nabídky služeb R-M Programs for Succes je i koncept FLEX-REPAIR – pracoviště, kde může všechny kroky opravy laku udělat pouze jeden zaměstnanec. Díky tomu mohou být kosmetické opravy, jejichž počet neustále roste, provedeny flexibilněji, a tím ziskověji.

R-M Programs for Succes

Koncept nabízí důležité výhody. Vozidlem už nemusí být během procesu opravy pohybováno, vše je provedeno na jednom místě. Jeden zaměstnanec tak může dosáhnout perfektních výsledků opravy během 4 kroků. To nejen šetří cenný čas, práce také může být provedena mnohem jednodušeji a bez stresu.

Experti R-M lakovnu v tomto projektu podporují a doprovázejí od analýzy a plánování až po samotnou realizaci. Zaměstnanci lakovny také projdou speciálním školením na pracovní zařízení FLEX-REPAIR.

R-M nabízí koncepty jako FLEX-REPAIR jako součást své nabídky služeb Programs for Succes, aby zajistilo, že jeho zákazníci mohou dosáhnout úspěchu v dlouhodobém hledisku a ziskově pracovat na trhu, který se stále rychleji mění.

Výhradním distributorem značky autolakýrnických materiálů R-M společnosti BASF pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!