MyTraining – nový zcela individuální on-line školicí program Spies Hecker

13. listopadu 2015, 8:41

Společnost Interaction s.r.o., dodavatel lakovacích materiálů Spies Hecker, uvádí na český trh první on-line vzdělávací program v oblasti autoopravárenství. Vyškolte své klíčové zaměstnance a předběhněte konkurenci!

Tento převratný, uživatelsky přátelský školicí program byl vytvořen pro individuální studium. Celá teorie je rozdělena do osmi modulů a obsahuje rozsáhlé informace o různých aspektech práce autolakýrníka. Od bezpečnosti práce, přes znalost produktů po technologické metody a nejnovější postupy.

Je určen pro prohlubování znalostí a osobní rozvoj nejen lakýrníků a přípravářů, ale lze jej využít také pro servisní oddělení importérů, pojišťovny či na odborných středních školách k rozšíření výuky. Fotografie, schémata a interaktivní animace dělají celé studium zajímavější a zábavnější.

Velkou výhodou pro uživatele je studium na vlastním pracovišti, ve škole či doma. Program lze spustit na jakémkoli počítači, tabletu, notebooku či smartphonu s přístupem k internetu. Vlastním heslem se jednoduše přihlásíte do softwaru. Doporučujeme reproduktory či sluchátka.

Možnost přerušení programu kdykoli, kdy je třeba, a možného přímého pokračování či zopakování je významnou předností, kterou jistě oceníte.

Výukový program je standardizován nejen pro ČR, ale pro celý svět a proto je k dispozici v několika jazykových mutacích.

Osm modulů pokrývá různé aspekty z oblasti autoopravárenství a jste jimi provázeni automaticky. Dokončení každého modulu trvá cca 1 hodinu, přičemž lze práci přerušit a posléze zase obnovit. Na konci každého modulu je závěrečný test. Pokud uspějete, automaticky získáte přístup k navazujícímu modulu.

Osm modulů, které Vás posunou vpřed:

1 Bezpečnost na pracovišti
Důležité informace o správném výběru a používání ochranných pracovních pomůcek.

2 Příprava podkladů
Příprava nového dílu či lakovaného povrchu pro aplikaci základu, plniče, podkladového a vrchního průhledného laku.

3 Příprava a opravy plastových dílů
Různé druhy plastů, jejich využití v automobilovém průmyslu a jak opravovat a lakovat lehce poškozené i nové plastové díly.

4 Prvotřídní podklady
Vše o různých konstrukčních metodách vozidel, o používaných materiálech, včetně moderních trendů a technologických postupech opravy.

5 Barvy a koloristické nástroje
Jak získat důkladné znalosti o různých odstínech a efektech a o používání moderních koloristických nástrojů pro rychlé a efektivní vyhledání receptur.

6 Proces opravy laku
Informace o správných technologických postupech a metodách oprav. Od bodových oprav po celolak, od speciálních efektů po pokročilé 3-stupňové lakování s perletí.

7 Vady laku
Podrobnosti k různým vadám lakovacích materiálů a jak se jim účinně vyhnout a eliminovat chybovost použitím správných nástrojů.

8 Produkty Spies Hecker
Zjistěte, jak Vám může tým Interaction/Spies Hecker pomoci v každodenní práci, včetně produktů, koloristických nástrojů a technické podpory.

Po úspěšném splnění všech osmi modulů získáte certifikát Spies Hecker „MyTraining Certificate”. Na ten je možné navázat nástavbou v podobě praktické zkoušky, po jejímž ukončení získáte „MyTraining Certificate Practical Exam”. Praktickou zkoušku je možné absolvovat pouze u společnosti Interaction s.r.o. Osvojte si správné pracovní postupy, seznamte se s nejmodernějšími materiály a zvyšte efektivitu lakovny a kvalitu provedených prací s nově nabytými znalostmi.

Pro více informací o školicím programu MyTraining pište na skoleni@interaction.cz nebo kontaktujte obchodní zástupce společnosti Interaction.

Související články

Interaction: Novinky v sortimentu
Interaction: Novinky v sortimentu

Společnost Interaction přidala do sortimentu 3 nové produkty pro dokonalý lesk. Polish C-10 strong – Lešticí pasta Leštění Lešticí pasta C-10 strong je pro profesionální použití a slouží především pro vytvoření finální podoby čerstvě lakovaných povrchů. Jedinečná prášková technologie a vysoký úběr je díky speciálnímu očištěnému oxidu hliníku, který zabraňuje chybám ve vrchním laku, a […]

Spies Hecker představuje nové celoplastové nádoby pro lakovací materiály na vodní bázi
Spies Hecker představuje nové celoplastové nádoby pro lakovací materiály na vodní bázi

Od letošního podzimu si můžete všimnout, že materiály Spies Hecker – Permahyd 280/285 podkladový lak a Permahyd Hi-TEC 480 podkladový lak jsou dodávány v nových robustních celoplastových nádobkách o objemu 250 ml, 500 ml a 1 l. Tato nová „plechovka“ má celou řadu výhod. Například jde velmi snadno otevřít. Ve skutečnosti ani není potřeba speciální […]

Nový tmel na plasty Spies Hecker
Nový tmel na plasty Spies Hecker

Tento jemný, exibilní tmel byl vyvinut pro použití na tuhé a polotuhé plasty použité při opravě vozů. Raderal® 2015 je dvousložkový tmel založený na nenasycených polyesterových pryskyřicích, se speciálním vysoce elastickým pojidlem. Je vhodný pro odstranění menších vad povrchu, jako jsou škrábance na většině běžně používaných plastových podkladech. Vyznačuje se snadnou aplikací, bezpórovým hladkým povrchem, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!