Pneumatika Goodyear EfficientGrip Performance prokázala své kvality v testech

25. března 2013, 14:35

Společnost Goodyear oznamuje, že její nová pneumatika EfficientGrip Performance dosáhla v nedávno uskutečněných testech pneumatik hned na několik předních umístění. Nová pneumatika, která byla předvedena na letošním Ženevském autosalonu a nyní je uváděna na trhy po celé Evropě, Středním Východě a Africe, se honosí jedním z nejvyšších hodnocení na evropském štítku, když obdržela hodnocení A v přilnavosti na mokru a B ve valivém odporu.

Nová pneumatika byla navíc otestována několika významnými německými motoristickými časopisy, ve kterých získala vysoké hodnocení, včetně několika druhých míst a třetího místa.  Výsledky těchto testů jsou pro společnost Goodyear úspěchem, jelikož pneumatiky jsou v jednotlivých testech posuzovány v různých podmínkách a je v nich využíváno různých přístupů a postupů a pneumatika EfficientGrip Performance se vždy dokázala prosadit.

Významné německé motoristické magazíny Auto Zeitung  a ADAC Motorwelt  umístily pneumatiku Goodyear EfficientGrip Performance na druhé místo, přičemž oceňovaly především komplexní schopnosti pneumatiky. ADAC Motorwelt dal pneumatice své nejvyšší hodnocení „Dobrá„ a Auto Zeitung označil nový produkt společnosti Goodyear taktéž nejvyšším hodnocením „Doporučujeme“.

ACE Lenkrad/GTU  podpořil svým hodnocením výsledky testů předních magazínů, když pneumatiku Goodyear zařadil na třetí místo, avšak s hodnocením “Velmi doporučujeme ”. 

“Výsledky testů jsou uznáním pro námi zvolenou strategii dodávat na trh jedny z nejlépe navržených pneumatik”, vyjádřil se Hugues Despres, Brand Director, Goodyear EMEA.  “Naše strategie vítězit na štítku a dodávat výborné výrobky, které splňují nejen požadavky evropského štítku, ale také prokazují své kvality v 15 kritériích testovaných magazíny a více než 50 interních kritériích kvality, je potvrzením našich konstruktérských a technologických schopností.”
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!