Golemtech prodal 1 000. hever v ČR

21. srpna 2013, 9:53

Český výrobce autoservisní a pneuservisní techniky GOLEMTECH namontoval v minulém týdnu v pořadí již 1 000. kus heveru SZ24A.

Český výrobce autoservisní a pneuservisní techniky GOLEMTECH  namontoval v minulém týdnu v pořadí již 1 000. kus heveru SZ24A – dvousloupový zvedák s nosností 4 t. Jde tak o nejúspěšnější model sloupového zvedáku  společnosti a v současnosti  stále nejprodávanější typ heveru.      

           

Vývoj
„Je to pro náš určitě úspěch a dosažená meta, o které se nám před lety ani nesnilo. Když si vzpomenu, jak jsme před 10 lety začínali s jedním typem o nosnosti 2,7 t, ušli jsme opravdu velký kus cesty a kvalitu zvedáku posunuli až na maximální limit vzhledem k jejich cenové úrovni. Ještě nedávno jsme měli spousty modelů, nosností, různých provedení atd., ale dnes máme jen tři základní typy s variabilními komponenty a tak vyrábíme velké série hlavních částí zvedáků  a tím dosahujeme maximálních úspor z rozsahu a zvedák je tak i přes svou plnou výbavu (el. západky, prodloužená. ramena atd.) a vysokou nosnost (4 t) za dobrou cenu.“  říká k milníku Golemtechu jednatel Vladislav Švojgr.

Současnost
Posouváním kvality se dotýkal tématu letošního dokončení české výrobní certifikace a s tím spojeného velkého množství složitých a časově náročných  zkoušek pevnosti a odolnosti samotné železné konstrukce zvedáku, trvanlivost tlakového hydraulického okruhu a další či atestací elektromagnetické kompatibility, typové meze odrušení atd.. Firma tím důrazně vystupuje z řady běžných dovozců prokazující kvalitu výrobků pouze obligátním „CE“ od výrobce, kterým však nejsou  oni sami a atestací tak vlastně nikdy neprošli, čemuž často odpovídá kvalita podobných levných zvedáků.

„Zvedáky dnes máme v našem sídle vždy skladem stejně tak jako ND na ty první zvedáky 2,7 t, které už snad 8 let nevyrábíme“. dokončuje s úsměvem pan Švojgr.

www.golemtech.cz

Související články

Golemtech posiluje na Slovensku
Golemtech posiluje na Slovensku

Výrobce autoservisní a pneuservisní techniky GOLEMTECH uzavřel nové partnerství se silným prodejcem autodílů na Slovenském trhu – společností DD Auto. Tato firma patří k zavedeným hráčům v Bratislavském regionu a jednou z největších společností na celém trhu se slovenským kapitálem. „Na Slovensku jsme prozatím působili zejména prostřednictvím přímého prodeje a navazování kontaktu se zákazníky přes […]

Golemtech se stěhuje – výprodej skladů
Golemtech se stěhuje – výprodej skladů

Výrobce servisní techniky GOLEMTECH doposud sídlící na výpadovce z Prahy – ul. Kutnohorská, se z prostorově již nevyhovujících skladů, stěhuje do nové haly ve stejném pražském obvodě Prahy 9. „Konečně jsme vše dodělali a dořešili úřady a můžeme se stěhovat do větších a lepších prostor. V nynějším sídle jsme rozmístěny v několika objektech, jak jsme […]

Golemtech pokračuje v podpoře rally jezdce Emila Trinera
Golemtech pokračuje v podpoře rally jezdce Emila Trinera

Český výrobce autoservisní a pneuservisní techniky GOLEMTECH i v letošním roce pokračoval v podpoře jednoho z nejpopulárnějších českých jezdců rally posledních let, Emila Trinera. Více fotek na www.facebook.com/golemtech Podle zástupců firmy nebylo lehké ani toto jméno vybrat z řad mnoha aktivních osobností české rally scény.  Výběr tak minul aktuální špičku pořadí velkého mistráku, která závodí […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 27. listopadu 2013, 22:12 0 0

konečně pořádný poctivý český výrobce ne žádná čína, jen tak dál

Odpověď