Dunlop uvádí na trh novou cestovní pneumatiku navrženou ve spolupráci s Harley-Davidson®

27. března 2014, 16:20

Výrobce pneumatik Dunlop doplnil svůj sortiment o novou zadní cestovní pneumatiku D407T. Pneumatika D407T, která byla navržena ve spolupráci s Harley-Davidson®, poskytuje snadnou a bezpečnou ovladatelnost za každých podmínek. Všechny modely Harley-Davidson® kategorie Touring vyrobené v roce 2014 budou vybaveny touto pneumatikou s černými bočnicemi.

Model D407T představuje druhou generaci technologie cestovních pneumatik Dunlop a je vybaven technologií Multi-Tread (MT), která v sobě spojuje tvrdý střed pro delší výdrž a směs s lepší přilnavostí po stranách pneumatiky. Tato pneumatika byla navržena s cílem optimalizovat výkon a zároveň umožňuje dosahovat vyššího kilometrového proběhu než její předchůdci, aniž by tím byla ohrožena ovladatelnost a přilnavost.

Kromě toho, že byla tato pneumatika vybrána jako originální vybavení pro modely roku 2014 kategorie Touring, je také vhodná pro všechny modely 2009-2013 značky Harley-Davidson® kategorie Touring.

Harley-Davidson® je kultovní výrobce motocyklů, jehož věrní příznivci očekávají jen ty nejlepší zážitky z jízdy. Dunlop již více než 30 let vyvíjí a vyrábí pneumatiky, které jsou součástí originálního vybavení motocyklů Harley-Davidson®, takovým způsobem, aby si každý jezdec mohl vychutnat opravdový požitek z jízdy na této ikoně.

Sharon Antonaros, ředitel sekce motocyklových pneumatik značky Dunlop pro oblast EMEA, k tomu dodává: „S Harley-Davidson dlouhodobě a úspěšně spolupracujeme a jsme velmi rádi, že můžeme do cestovních pneumatik nové generace začlenit naše nejnovější technologie. Technologie Multi-Tread nám umožňuje pneumatiky vyladit tak, aby splňovaly specifické požadavky. Při zachování klíčové výkonnosti modelu D407, tedy výrazné přilnavosti a skvělé ovladatelnosti, „Téčko“ nabízí majitelům Harley-Davidson vyšší kilometrový proběh.“

Tisková zpráva Goodyear Dunlop Tires Czech s. r. o.

Související články

Dunlop na autosalonu v Ženevě
Dunlop na autosalonu v Ženevě

Dunlop, přední světový výrobce výkonných a vysoce výkonných pneumatik, se na letošním ženevském autosalonu zaměřuje na svou pozici sportovní a dynamické značky mezi výrobci pneumatik. Kromě vystavovaného Mercedesu-Benz CLA 45 AMG na pneumatikách Dunlop Sport Maxx RT byly pneumatiky Dunlop nedávno schváleny i pro několik dalších modelů AMG. Úspěšná závodní pneumatika pro SLS AMG GT3 […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!