Goodyear spouští kampaň na sociálních sítích, při které lidé z celého světa zachycují místa, kde se cítí dobře

25. března 2015, 13:45

Společnost Goodyear spustila novou kampaň My Feel Good Place. Jedná se o integrovanou platformu, která shromažďuje inspirativní fotografie oblíbených míst vložených na Instagram od lidí z celého světa a automaticky je umísťuje na interaktivní mapu.

Platforma „My Feel Good Place“ vychází ze sloganu společnosti Goodyear „Made to Feel Good“. Goodyear tímto rozšiřuje svou dlouhodobou misi, spočívající v zajištění pohodlného cestování, o snahu napomoct lidem k zážitkům, které jim mohou přinést inspirativní, dobře známá či dokonce pro život zlomová místa. Lidé mohou nahrávat na Instagram fotografie s označením #MyFeelGoodPlace a následně mají šanci vyhrát jednu z několika cen, včetně ceny hlavní – letenky kolem světa, sponzorované společností Goodyear (viz obchodní podmínky, včetně právní způsobilosti týkající se výher).

To, jak je pro člověka důležité nalézt své bezpečné místo, místo, kde se cítí dobře, přesahuje hranice hezké fotografie. Jeho vliv na lidskou psychiku může být tedy stěží přeceňován, což potvrzují i odborníci. „Když se ponoříme do míst a prostředí, která duševně považujeme za bezpečná, dokážeme vzpružit tělo i mysl a získat odstup od stresu způsobeného prací či osobními problémy. Skutečně, pokud najdeme místo, kde se cítíme dobře, může nám to zlepšit naši náladu, pocity a celkový výkon,” říká Dr. Dimitrios Tsivrikos, psycholog se specializací na spotřebitele a obchod na University College of London.

„Již v pradávných dobách se lidé rádi duševně obohacovali (jeskynní malby) nebo objevovali místa, kde se cítili bezpečně a kde zlepšovali svou duševní a fyzickou pohodu. V současnosti pozorujeme stejný fenomén, kdy lidé podnikají mnoho různých cest a snaží se trávit čas na místech, kde se cítí bezpečně, mohou nalézt sami sebe a být se svými blízkými.”

Aby mohla být kampaň zahájena, vydal se tým společnosti Goodyear na cestu za místy, kde se člověk cítí dobře – „Feel Good Places“. Ta se následně objevila na internetu. Prozkoumali Komské jezero a v této malebné oblasti identifikovali základní „Feel Good Place“ s ledovcovými vodami a panoramatickými výhledy na masív Grigna, tvořící pozadí pro jednu z nejkrásnějších silnic na světě. Tento italský kus ráje posloužil jako pozadí pro první fotografie na platformě „My Feel Good Place“, kde je každé „Feel Good Place“ logem legendární okřídlené boty.

„Tato kampaň by měla zachytit podstatu hesla “Made to Feel Good” a myšlenku, že Goodyear vám přinese klid v mysli, ať jedete kamkoli. Ať se jedná o psychologický útěk, nebo fyzickou cestu, Goodyear touto platformou oslavuje místa, kde se zákazníci cítí dobře, a i cesty, které se za těmito místy skrývají,”říká Hans Vrijsen, Marketingový ředitel pro osobní pneumatiky, Goodyear Dunlop EMEA.

Nahráním fotek na webové stránky My Feel Good Place mohou soutěžící vyhrát dvě letenky kolem světa. Šťastní výherci tak budou mít možnost najít své další významné „Feel Good Place“ kdekoli na celém světě.

Související články

Řada letních pneumatik EfficientGrip Performance přináší nejvyšší hodnocení na evropském štítku
Řada letních pneumatik EfficientGrip Performance přináší nejvyšší hodnocení na evropském štítku

Společnost Goodyear představila osm nových rozměrů řady EfficientGrip Performance, které nesou nejvyšší hodnocení AA. Díky tomuto rozšíření disponuje společnost Goodyear jednou z nejrozsáhlejších nabídek pneumatik s hodnocením AA na současném trhu. Osm nových rozměrů doplňuje aktuální širokou nabídku pneumatik Goodyear s hodnocením BA, která čítá 53 rozměrů pneumatiky EfficientGrip Performance. Označení AA je nejvýše dosažitelným […]

Koncepty pneumatik Goodyear nabízejí náhled do budoucnosti
Koncepty pneumatik Goodyear nabízejí náhled do budoucnosti

Dva průkopnické koncepty pneumatik odhalené společností Goodyear tento týden na 85. ročníku Mezinárodního autosalonu v Ženevě mohou do budoucna radikálně změnit roli pneumatik na automobilech. Přestože se prozatím jedná pouze o koncepty pneumatik, futuristické technologie posilují představivost a poskytují náhled na to, jaké praktické inovace mohou být na obzoru. {uri:/gallery/131} První koncept, pojmenovaný „BH03“, nabízí […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!