Federal-Mogul představí na veletrhu Equip Auto 2017 novou řadu Champion®

25. září 2017, 15:18

Federal-Mogul Motorparts bude ve dnech 17. až 21. října 2017 jedním z vystavovatelů veletrhu Equip Auto v Paříži. Veletrh se bude konat na pařížském výstavišti Porte de Versailles.

Stánek Federal Mogul na Equip Auto 2017
Stánek Federal Mogul na Equip Auto 2017

V průběhu veletrhu společnost oficiálně uvede na trh rozšíření řady výrobků značky Champion®, které uzavře úplnou nabídku jejích vysoce kvalitních automobilových dílů. Odhalí i řadu dalších novinek a aktivit zaměřených na další rozvoj vztahů s distributory a mechaniky po celé Evropě.

Letos bude na stánku společnosti vystaven také závodní vůz z evropského seriálu NASCAR® Whelen Euro Series, který sponzoruje MOOG®, značka Federal-Mogul Motorparts pro díly řízení a zavěšení kol, podvozek a ložiska nábojů kol.

„Federal-Mogul Motorparts ohlásí na letošním Equip Auto zajímavé novinky,” řekl Jérôme Gendre, výkonný ředitel Federal-Mogul Motorparts pro západní Evropu. „Trvale hledáme způsoby, jak zlepšovat naše výrobky a spokojenost našich zákazníků, a těšíme se, že v říjnu v Paříži obojí prokážeme.”

 Federal-Mogul Motorparts na veletrhu představí také svůj program technické podpory F-M Campus, jehož cílem je pomocí online vzdělávací a školicí platformy zvyšovat úroveň technických znalostí prodejců a mechaniků. Uživatelům nabízí téměř neomezené bezplatné poradenství při montáži a online technické školení v celé řadě různých produktových skupin, od brzdového systému přes podvozkové díly, díly motoru, žhavicí a zapalovací svíčky až po filtry, a to jak pro osobní, tak i užitková vozidla a motocykly.

Federal-Mogul Motorparts do programu zařadil i více než dvacet videí přibližujících montáž a odstraňování potíží při instalaci brzdových komponent značky Ferodo®, ložisek nábojů kol MOOG a hlav šroubů a těsnění Payen. Nabídka je dostupná v devíti jazycích včetně češtiny 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

Další rozšíření nového Evropského technického callcentra technikům poskytuje novou možnost, jak vznášet dotazy a kontaktovat Federal-Mogul Motorparts.

V Servisním koutku své expozice bude letos Federal-Mogul Motorparts provádět praktické demonstrace, například montáže brzdových destiček, ložisek nábojů kol a manžet, a ukáže také správný postup montáže ložisek motoru. Kromě toho budou moci návštěvníci koutku také vyhrát v soutěži o nejrychlejší výměnu brzdových destiček.

Společnost ve své expozici dále představí i široké výrobní portfolio výrobků svých dalších značek, včetně Payen®, Jurid® a Ferodo®.

Související články

Virtuální internetová škola F-M Campus se rozšiřuje o nové moduly věnované zapalování
Virtuální internetová škola F-M Campus se rozšiřuje o nové moduly věnované zapalování

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul LLC, oznámila, že na své internetové stránce F-M Campus zpřístupnila tři nové učební moduly. Nově na vzdělávací portál zařadila technické informace a školení týkající se produktů pro zapalování značek BERU® a Champion®.

Nové stěrače Rainy Day doplňují obsáhlou řadu stěračů značky Champion®
Nové stěrače Rainy Day doplňují obsáhlou řadu stěračů značky Champion®

Federal-Mogul Motorparts uvádí na trh novou řadu vysoce kvalitních a cenově dostupných stěračů, které mají až o 60% nižší hmotnost než konkurenční výrobky. Řada Champion® Rainy Day se skládá z pouhých 13 katalogových čísel, která postačují na rozsáhlé pokrytí všech v Evropě oblíbených modelů.

Rozhovor s regionálním prezidentem Federal-Mogul Motorparts
Rozhovor s regionálním prezidentem Federal-Mogul Motorparts

„Naším klíčovým úkolem je zvýšení dostupnosti našich prémiových dílů a zkrácení dodacích dob“ – to je hlavní motto rozhovoru s Andrew Sextonem, regionálním ředitelem společnosti Federal-Mogul Motorparts.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!