Nové stěrače Rainy Day doplňují obsáhlou řadu stěračů značky Champion®

19. června 2017, 16:23

Federal-Mogul Motorparts uvádí na trh novou řadu vysoce kvalitních a cenově dostupných stěračů, které mají až o 60% nižší hmotnost než konkurenční výrobky. Řada Champion® Rainy Day se skládá z pouhých 13 katalogových čísel, která postačují na rozsáhlé pokrytí všech v Evropě oblíbených modelů.

Stěrače Rainy Day jsou zkonstruovány s nižším počtem komponent, aniž by se to negativně projevovalo na jejich výkonnosti nebo životnosti. Díky úzkému profilu a odlehčené pryžové liště jsou nenápadné, zlepšují tak výhled z vozu a zvyšují bezpečnost jízdy, minimalizují rozstřik a vykazují při jízdě proti větru nižší hlučnost a vyšší odolnost vůči vztlaku větru. Nová řada byla navržena, zkonstruována a vyrábí se v nejmodernějším výzkumném a vývojovém pracovišti v belgickém Aubange, v němž také probíhaly její intenzivní testy zahrnující i simulaci nejrůznějšího extrémního počasí.

Stěrače Champion Rainy Day jsou navrženy tak, aby uspokojily všechny požadavky zákazníků na celkový sortiment stěračů, přinesly vysoce kvalitní výrobek za nižší cenu a při nižším počtu katalogových čísel, a zjednodušily výběr správného typu stěrače,“ řekl Jerry Banks, Senior Product Manager pro stěrače společnosti Federal-Mogul Motorparts v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika. „Díky rozsáhlým výzkumným a vývojovým pracím v podmínkách kruté zimy i suchého léta nabízí nyní Champion v celé řadě stěračů kvalitu na úrovni originální výbavy.“

Zlepšená konstrukce stěračů Champion Rainy Day s nižším počtem součástek se vyznačuje robustním designu odolnějším k nepříznivému počasí a teplotám pod nulou. Díky sedmi různým možnostem uchycení multi clip a jednomu klasickému konektoru stěrače najdou univerzální využití v široké škále vozidel. Vhodnost pro jednotlivé modely lze ověřit na balení s QR kódem a přístupem ke katalogu.

Další podrobnosti o celé řadě Champion, včetně součástek zapalování, stěračů a filtrů jsou k dispozici na webu se snadnou navigací na adrese http://www.championautoparts.eu.

Související články

Rozhovor s regionálním prezidentem Federal-Mogul Motorparts
Rozhovor s regionálním prezidentem Federal-Mogul Motorparts

„Naším klíčovým úkolem je zvýšení dostupnosti našich prémiových dílů a zkrácení dodacích dob“ – to je hlavní motto rozhovoru s Andrew Sextonem, regionálním ředitelem společnosti Federal-Mogul Motorparts.

MOOG uzavřel exkluzivní smlouvu s evropským seriálem závodů NASCAR
MOOG uzavřel exkluzivní smlouvu s evropským seriálem závodů NASCAR

V Americe trvá partnerství mezi značkami MOOG and NASCAR již 51 let, nyní se rozšiřuje i na evropské závody NASCAR Whelen Euro Series.

Bezplatné sady MOOG parts4free
Bezplatné sady MOOG parts4free

Na pět desítek autoservisů a dalších specializovaných technických pracovišť využilo nabídku společnosti Federal-Mogul Motorparts, aby si na bezplatných sadách dílů parts4free na vybraný model vozu vyzkoušelo ložiska a díly řízení značky MOOG.

Champion® uvádí na trh novou řadu zapalovacích cívek
Champion® uvádí na trh novou řadu zapalovacích cívek

Federal-Mogul Motorparts oznamuje, že uvádí na trh řadu zapalovacích cívek značky Champion®, která dále rozšiřuje její nabídku dílů pro zapalování. Jejich počet se bude dále zvyšovat, dokud nebude řada dílů Champion pro zapalování v kvalitě pro prvovýrobu kompletní.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!