Virtuální internetová škola F-M Campus se rozšiřuje o nové moduly věnované zapalování

7. srpna 2017, 12:22

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul LLC, oznámila, že na své internetové stránce F-M Campus zpřístupnila tři nové učební moduly. Nově na vzdělávací portál zařadila technické informace a školení týkající se produktů pro zapalování značek BERU® a Champion®.

Nové učební moduly v různých úrovních – od začátečníků až po diagnostiky – seznamují s obecnou funkcí zapalovacích systémů a jejich součástí a přibližují jejich výrobu a používané materiály. Vysvětlují vizuální kontrolu jejich případných defektů a nastiňují pravděpodobný budoucí vývoj zapalovacích systémů.

F-M Campus je bezplatný vzdělávací portál určený pro všechny pracovníky v oboru nebo laické zájemce o automobilové díly a jejich instalaci do vozidel. Je všem k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a nabízí nejrůznější kurzy od Všeobecných informací z automobilového průmyslu až po konkrétní komponenty jednotlivých systémů – Brzdění, Motor, Filtry, Součásti systému řízení a Kolová ložiska.

Federal-Mogul_3D-model
Pro zobrazení komponent se používají detailní 3D modely, které znázorňují, jak různé systémy fungují.

„F-M Campus je skvělý jak pro mechaniky, tak pro automobilové nadšence,říká Marijn Staal, Federal-Mogul Motorparts, European Trade Marketing Manager, Aftermarket. „Uvědomujeme si důležitost následného vzdělávání a nejlepší způsob, jak to dokázat je, že je našim zákazníkům sami nabízíme. Od začátku roku 2016 jsme zaznamenali zvýšení počtu uživatelů o 37 procent, díky šesti novým učebním modulům složilo 9.263 uživatelů zkoušky a získalo příslušný certifikát. Ať už jste majitel servisu, který má zájem dále vzdělávat své osazenstvo, nebo začínající mechanik, který se chce dále rozvíjet, F-M Campus je tu pro vás.”

Na internetové stránce F-M Campus lze zhlédnout i vzdělávací videa a video návody na odstraňování závad z YouTube kanálu F-M Campus. Srozumitelná školicí videa pokrývají celou řadu témat – od výměny brzdových destiček až po montáž ložisek nábojů kol – a jsou zpracovány v devíti jazykových verzích, včetně české.

mechanik_F-M-Payen
Program na pomoc mechanikům obsahuje mimo jiné instruktážní videa, která pokrývají vše od pohonu vozidel přes díly řízení až po zavěšení kol.

Související články

Nové stěrače Rainy Day doplňují obsáhlou řadu stěračů značky Champion®
Nové stěrače Rainy Day doplňují obsáhlou řadu stěračů značky Champion®

Federal-Mogul Motorparts uvádí na trh novou řadu vysoce kvalitních a cenově dostupných stěračů, které mají až o 60% nižší hmotnost než konkurenční výrobky. Řada Champion® Rainy Day se skládá z pouhých 13 katalogových čísel, která postačují na rozsáhlé pokrytí všech v Evropě oblíbených modelů.

Rozhovor s regionálním prezidentem Federal-Mogul Motorparts
Rozhovor s regionálním prezidentem Federal-Mogul Motorparts

„Naším klíčovým úkolem je zvýšení dostupnosti našich prémiových dílů a zkrácení dodacích dob“ – to je hlavní motto rozhovoru s Andrew Sextonem, regionálním ředitelem společnosti Federal-Mogul Motorparts.

Bezplatné sady MOOG parts4free
Bezplatné sady MOOG parts4free

Na pět desítek autoservisů a dalších specializovaných technických pracovišť využilo nabídku společnosti Federal-Mogul Motorparts, aby si na bezplatných sadách dílů parts4free na vybraný model vozu vyzkoušelo ložiska a díly řízení značky MOOG.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!